cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otroci slavnih

clock-img

26.04.2008, 04:21

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Lepa starša, lep otrok? Ali to vedno drži? Oglejte si. user posted image

klik

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

26.04.2008, 08:52

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Joooj, ampak eni so pa res smotani. Un od Elisabeth Hurley pa še eni, ki jih ne poznam.

Suri je pa tudi meni najbolj všeč. Ful zanimiva, malo drugačna od ostalih.

clock-img

26.04.2008, 09:50

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Joooj, ampak eni so pa res smotani. Un od Elisabeth Hurley pa še eni, ki jih ne poznam.

Suri je pa tudi meni najbolj všeč. Ful zanimiva, malo drugačna od ostalih.

Meni je tudi Suri najbolj všeč. Od Angeline pa sploh ne. Že ko se je rodila sem rekla, da ni tamala čisto nič posebnega.

clock-img

26.04.2008, 10:30

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

user posted image , pa kaj je folku dolgčas, da dela take lestvice??? Meni je to poden od podna, kot, da je otrok kriv, če ni oh in sploh prikupen no user posted image . Vsekakor je nekaj posebnega kakršenkoli že je, za svoje starše je najlepši.
Sicer, pa iz grdega račka v lepega laboda. Saj, ne rečem tud meni ni vsak dojenček oh in sploh lep, ampak tako pa jih ne bi nikoli ocenjevala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

26.04.2008, 10:32

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Sicer, pa iz grdega račka v lepega laboda

Ja, to je pa tudi res (včasih).

Drugače pa .. tako je, če si slaven, nimaš kaj.

clock-img

26.04.2008, 10:35

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ja, saj, cena slave, tile imajo na srečo že trdo kožo

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

26.04.2008, 10:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

user posted image , pa kaj je folku dolgčas, da dela take lestvice??? Meni je to poden od podna, kot, da je otrok kriv, če ni oh in sploh prikupen no user posted image . Vsekakor je nekaj posebnega kakršenkoli že je, za svoje starše je najlepši.
Sicer, pa iz grdega račka v lepega laboda. Saj, ne rečem tud meni ni vsak dojenček oh in sploh lep, ampak tako pa jih ne bi nikoli ocenjevala user posted image

Popolnoma enako mislim,kot ti.skratka popolna bedarija in nesramnost,da ne govorim o neumetnih in bedastih komentarjih pod slikami.Kao za Sjuri,da je imela kot novorojenka preveč las.ali za sina od julije Roberts zaradi rdečih las.Pismo saj jih ima po naravi njegova mama.Skratka sram naj bo tistega,ki je naredil lestvico in se dela norca iz otrok.

clock-img

26.04.2008, 10:39

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Popolnoma enako mislim,kot ti.skratka popolna bedarija in nesramnost,da ne govorim o neumetnih in bedastih komentarjih pod slikami.Kao za Sjuri,da je imela kot novorojenka preveč las.ali za sina od julije Roberts zaradi rdečih las.Pismo saj jih ima po naravi njegova mama.Skratka sram naj bo tistega,ki je naredil lestvico in se dela norca iz otrok.

Se strinjam z Nevo.user posted image

Gospa sem.

clock-img

26.04.2008, 10:53

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Se strinjam z Nevo.user posted image

Se podpišem pod oba posta. Človek, ki označi otroka za grdega (kot je zapisno pod eno fotko) in sestavi lestvico najmanj prikupnih otrok mora imeti strašno gnilo dušo...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

26.04.2008, 15:57

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Oh, dajte no. Eni so fletni, eni so pa pač smotani. To pa res ni nič takega. Tisti smotani so lahko pozneje tudi lepi in normalno, da so njihovim staršem pa že itak najlepši. Fletni pa tudi ni nujno, da sdo pozneje še vedno fletni.
Konec koncev pa sploh ni pomembno, kakšen je človek po izgledu. Ampak saj še marsikaj ni pomembno, pa se o tem pogovarjamo, kajne. Dokler se brez škodoželjnosti pogovarjamo, je meni čisto O.K. Tudi če za nekega otroka, ki tega ne bo nikoli izvedel, pa tudi njegov starš ne, rečemo, da je smotan.

clock-img

26.04.2008, 17:28

clock-img

Anonimen

Men ni otrok od Brada in Angeline prav nic posebnega, ker mi je ona tako zelo antipaticna, da mi je ze skoraj grda. Tudi moj pravi, da ne zastopi kako pol sveta dol pada ob njej. user posted image

Sicer pa .. to je Zurnal. Kaj vse so oni ze napisali user posted image

clock-img

26.04.2008, 17:36

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Tole je pa res čist mimo user posted image
Sploh pa se ne more soditi po eni sliki, kjer otrok glih neko čudno grimaso nardi. Sej sem jest tud na slikah smotana, v resnici pa... no ja user posted image

clock-img

26.04.2008, 17:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.04.2008, 18:01

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Ah, ja, samo, da imajo kvazi novinarji delo.

:)

clock-img

26.04.2008, 20:52

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Men ni otrok od Brada in Angeline prav nic posebnega, ker mi je ona tako zelo antipaticna, da mi je ze skoraj grda. Tudi moj pravi, da ne zastopi kako pol sveta dol pada ob njej. user posted image

Se podpišem. Pa ni mi jasno kako pol sveta žensk dol pada tudi pri Bradu Pittu. Meni osebno je zelo grd.user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

26.04.2008, 20:59

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Aja pa še to. Ko sem prebrala tole (kar je rdečo) mi je pa odneslo pokrovko!!
Najmanj prikupni 1. mesto: Princess Tiaamii, hči Katie Price in pevca Petra Andrea. Blond različica svojega očeta. Kakor koli že, vsake oči imajo svojega malerja. Menda drži tudi rek: "Grd otrok, lep odrasel."

clock-img

26.04.2008, 21:05

clock-img

tins

pencil-img

385

Poden od podna...
Kritizirat neke samooklicane lepotice in lepotce je eno, norca se delat in na tak način "kategorizirat" otroke je pa za moje pojme žleht, pa če obračate kakor hočete. Pa če napišeš namesto grd smotan še vedno izpade podlo...
Še ena razlog več, da ne berem tega cajtnga.

< Sporočilo je popravil tins -- 26.4.2008 21:07:00 >

clock-img

26.04.2008, 22:57

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

se podpišem!
ampak ocenjevanje otrok pa se mi zdi zelo podlo!
sicer pa je zame MOJ otrok najlepši, mnenje drugih pa me ne zanima

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

26.04.2008, 22:58

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Najmanj prikupni 1. mesto: Princess Tiaamii, hči Katie Price in pevca Petra Andrea. Blond različica svojega očeta. Kakor koli že, vsake oči imajo svojega malerja. Menda drži tudi rek: "Grd otrok, lep odrasel."

ta je pa kruta!!!user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

27.04.2008, 02:01

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Se podpišem. Pa ni mi jasno kako pol sveta žensk dol pada tudi pri Bradu Pittu. Meni osebno je zelo grd.user posted image user posted image

ne tolk je lep, da je že skoraj kičast . user posted image  - no  comment na ostalo.

clock-img

27.04.2008, 12:33

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ta je pa kruta!!!user posted image

Zelo kruta. Ni mi jasno, kako sploh lahko kdo kaj takega napiše. Za vsakega starša je njegov otrok najlepši.user posted image

clock-img

27.04.2008, 14:39

clock-img

janjja

pencil-img

1078

ne vem kam gre ta svet, vsakemu staršu je njegov otrok najlepši in hvalabogu da so vsi drugačni, ker bi svet bil drugače zelo dolgočasen. Rečti pa za nekega otroka da je grduser posted image  hallouser posted image
vsak je srčkan po svoje - to je moj komentar, važno pa je da so zdravi

clock-img

28.04.2008, 08:30

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

lepota je v očeh opazovalca

Beauty Comes With Dark Thoughts

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem