pri nas zaenkrat še ni sile, sicer reče za risanke, pa ji babytv naštimam....in pol mal gleda, sam pol pa hitro začne kaj drugega in ko ji ugasnem, niti ne porajta
ta program mi je zakon, k so res ful luštne risanke, pa kar je glavno - nobenih bedastih reklam za še bolj bedaste igrače, kot je recimo na pop tv, tam je polovico časa nmenjenga risankam, tko sam to posiljevanje z reklamami, k jst kr živčna ratam
da ne govorim kolk so šele risanke čudne....pa živ žav na slo je tud kr kul, primerne risanke in nič reklam....tega se mam namen držat tud v bodoče, bomo že našli kakšne primerne programe, al pa kaj posneli itd....cartoon network pri nas ne obstaja in tud ne bo, ker to kar je pa tam, je pa za bruhat...pol za mal večje mi je fajn tud program smile of a child, so že kaki filmi kratki itd., super. sicer res v angleščini vse, sam nič hudga...men je zanimivo že zdej, k so na tem babytv kakšne risanke, kjer se predstavlja recimo sadje, pa zelenjava in živali, razni predmeti in pol tamala ful ponavlja zraven v angleščini
se mi zdi čist fajn...nič hudga če ni v slo.