writing-img

Otrok nemirno spi kot tudi hlasta med doj

clock-img

14.01.2005, 03:15

clock-img

kimberly

pencil-img

19

A mi kdo lahko pomaga z nasvetom, kajti moja enomsečna Kim spi zelo nemirno, ves čas nekaj cmoka in potresava z rokicama, pa tudi brca. Tovrstne aktivnosti opažam tudi čez dan, ko je v stolčku, v gugalnici ali vozičku. Prav tako imam občutek, da hlasta za zrakom pri dojenju, golta mleko in občasno tudi zavzdihne ter pokolca.
Umetne hrane ji še nisem dala, pa tudi sama pazim na prehrano.
Kimberly:angel:

clock-img

14.01.2005, 07:09

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Tudi naša skoz nekaj cmoka in ropota in vzdihuje in se preteguje in kolca ... Je tak rompompom ponoči da je kaj. Zaradi tega moj fant prvi teden ni skoraj nič spal. :)-:)-:)-

Najbrž je to normalno. menda zato ker možgani še niso čisto razviti.

Lp Lunca

clock-img

14.01.2005, 08:45

clock-img

Anonimen

Pravijo, da se včasih dojenček zbudi, ker se sam sebe ustraši, ko toliko krili z rokicami. Tisti ta sunkoviti gibi. Nekateri svetujejo, da se jih zavije v kakšno raztegljivo dekico, v štruco, tako kot so jih povijali včasih. Jaz imam celo eno novo knjigo, kjer so fotografije, kako se to naredi. V glavnem se zavije tako, da se čimmanj lahko premika. Jaz sem tudi nekakjkrat poskusila, pa se je kar obneslo. Sicer pa to mine.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem