cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otrok reši krizo???

clock-img

10.04.2006, 14:08

clock-img

Anonimen

Zanima me ali otrok kdaj reši, zapolni krizo oz.praznino med dvema, ki se razhajata ?

Recimo da se trenutno na vidim naprej s partnerjem, on bi želel takoj še imeti drugega otroka, jaz pa se držim nazaj.....

Me bo drugi otrok izpopolnil, zapolnil mojo praznino?
Ali bo to samo uvod v še hujšo agonijo?

clock-img

10.04.2006, 14:11

clock-img

Anonimen

uvod v še hujšo agonijo! če nista za skup pejta čimprej narazn da si najdeš nekaoga ki bo ljubil tebe in tvoje - vajine skupne otroke! tko boš pa na konc vseen ostala sama, nesrečna pa še z mulci brez očeta!

clock-img

10.04.2006, 14:13

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Niti slučajno.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

10.04.2006, 14:14

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

PAmetno razmišljaš, anonimna. Otrok nikoli ne reši krize, daje pa ljudjem dostikrat takšen vtis, dokler se ne rodi in nastopi vsakdan. Kako pa tak vsakdan izgleda, pa že veš, ker že imaš enega otroka. Z dvema je samo težje.
Ti se kar nazaj drži, dokler ne boš poplnoma razčistila, kaj ti ta partner še pomeni/ne pomeni in kako se vidiš v prihodnosti s tem partnerjem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

10.04.2006, 14:15

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ne...
mogoče navidezno je vse lepo in prav prve dva meseca, ampak praznina med staršama je še vedno tam in je kot tempirana bomba...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

10.04.2006, 14:18

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Se strinjam z Laro. Otrok je na koncu tisti, ki trpi. Najprej morata uredit odnos med vama. Če se vidva med sabo ne razumeta, otrok ne more biti mašilo. Mogoče bi se pozornost za določen čas preusmerila na otroka, vendar prej ali slej bi se problemi ponovno pojavili.

lp

clock-img

10.04.2006, 14:18

clock-img

lucika

pencil-img

2357

sama ne verjamem, da bi otrok resil probleme med partnerjema. in ce, hipoteticno, bi jih lahko; bi moral biti zadosti prvi otrok. ce pa eden ze je, ne vem, kaj bi lahko drugi spremeniluser posted image .

clock-img

10.04.2006, 14:21

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

kratko in jedrnato: NE!!!

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

clock-img

10.04.2006, 14:46

clock-img

ona

pencil-img

3685

Kot so že druge rekle-otrok nikoli ne bo rešil krize med vama,tako,da niti slučajno ne imej še enega,če je že zdaj vse narobe!

clock-img

10.04.2006, 15:04

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Tudi jaz se pridružujem mnenju predhodnic,otrok nikoli ne reši krize,lahko še gre samo navzdol v vajini zvezi.

clock-img

10.04.2006, 15:19

clock-img

daddy

pencil-img

2574

pa ja, seveda .... pa nisi edina ki tako misli. žal, otrok sam po sebi ne reši ničesar, samo začasno preusmeri težave oz. jih "pomete pod preprogo".

clock-img

10.04.2006, 15:31

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

V večini primerov NE., kot so že ostali napisali.

Poznam pa primer, ko se je zaradi otroka zakon obdržal oz. je bil otrok prav načrtno narejen za to in je uspelo. Od takrat je že več kot 40 let in zakon še kar drži user posted image

clock-img

10.04.2006, 15:42

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Me bo drugi otrok izpopolnil, zapolnil mojo praznino?
Ali bo to samo uvod v še hujšo agonijo?

1. Ne. Ker je praznina med vama. Saj že imata enega otroka. Kako to da z njim ne zapolnita praznine (če se bi to naprimer dalo)?

2. Da. Razen če bosta vidva v tem času zapolnila praznino.

clock-img

10.04.2006, 15:43

clock-img

dory

pencil-img

8852

Nikakor...saj si ti z nekom in ne otrok..in ti resujes sama tezave s svojo glavo in ne otrok...in ravno zaradi otroka,ce ne cutis vec tisto kar si, bi morala storiti nekaj, ker zal le otrok pokasira najvec slabega tkole...

clock-img

10.04.2006, 16:59

clock-img

Anonimen

Ne.

clock-img

10.04.2006, 19:30

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Otrok samo še poveča razpoke v netrdnem zakonu.

clock-img

10.04.2006, 20:09

clock-img

Annny

pencil-img

4837

bi moral biti zadosti prvi otrok. ce pa eden ze je, ne vem, kaj bi lahko drugi spremenil

Tako tudi jaz razmišljam..

clock-img

10.04.2006, 20:43

clock-img

paris

pencil-img

1304

Žal ne!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

10.04.2006, 22:53

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ja, če verjameš v Sneguljčico in sedem palčkov, rdečo kapico, trnuljčico...

clock-img

11.04.2006, 07:48

clock-img

povha

pencil-img

13

Se samo podpišem pod vse ostale poste! Pa če prav razumem, že imata enega otroka, pa še vseeno tako razmišljaš?! user posted image

Otrok ne more reševati vajinih partnerskih težav!

clock-img

11.04.2006, 08:19

clock-img

Anonimen

Odvisno od situacije.. kot za vse zadeve.. Vcasih otrok pride, da zakon resi.. vcasih pride, da pospesi njun razdor..

clock-img

11.04.2006, 08:24

clock-img

lory05

pencil-img

283

Če nista za skupaj, bosta prej ali slej šla narazen, potem bo samo še en otrok več, ki bo trpel, razumem, da enega že imata. Krize pa ne bo rešil. Krizo se rešuje pri vzroku, vzrok pa najbrž niso otroci ampak vidva. Torej ne prelagat bremena na otroke.

Marsikdo je mislil tako kot ti, na koncu so se vedno razšli, samo z več otroki.
Saj če mene vprašaš, otroci so vedno blagoslov, samo ne pričakovat, da bo boljše.

clock-img

11.04.2006, 09:56

clock-img

Anonimen

Hvala za vaše poštene odgovore. Ste samo potrdili moje misli.
Hvala.
Anonimna-avtorica vprašanja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem