writing-img

Otrokov lulček

clock-img

26.07.2012, 21:04

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Zanima me, do kdaj mora iti najkasneje kožica na lulčku lepo gor in dol, otrok je star dobre 2 leti in mu gre bolj težko in tudi ne dovoli oz. protestira, ko se mu jo proba dati gor in dol med umivanjem?

clock-img

27.07.2012, 09:31

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Predvidevam, da ga boli oziroma da ima slabe izkušnje z to kožico, zato se ne pusti dotikati.

Celotni odmik kožice naj bi se zgodil do pubertete(Moj malček).

clock-img

27.07.2012, 11:02

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Kar pusti in ne skrbi.

Meni je pediater ze na zacetku rekel, da naj pustim pri miru, da tam pri 3 letih bo mali to sam naredu kot je treba. In mu nisem cist verjela, sam pri dobrih 2,5 letih ocitno res dobijo posebno zanimanje user posted image in moj je res sam spravu kozico dol, tako kot je rekel pediater.

clock-img

27.07.2012, 11:40

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Mi smo sicer lahko že hitro spravili kožico dol, smo ga pa tam nekje pri 3 letih z igro pripravili do tega, da si sam potegne dol in potem umijemo.

clock-img

28.07.2012, 08:11

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Zanima me, do kdaj mora iti najkasneje kožica na lulčku lepo gor in dol, otrok je star dobre 2 leti in mu gre bolj težko in tudi ne dovoli oz. protestira, ko se mu jo proba dati gor in dol med umivanjem?

Pri dveh letih ga že lahko naučiš, da sam zrihta kožico user posted image našemu zdaj pod tušem samo rečem, naj lulčka umije, pa da sam čist dol kožico, meni ni nič več treba user posted image je bil pa junija dve leti star.
Samo pomoje ima tale kožica precej z genetiko opravit, ker jaz nisem bila nikoli prav pridna s to telovadbo (v našem ZD naročijo pri vsakem kopanju še kožico razgibavat), pa je obema ful hitro šla kožica lepo dol user posted image

Ni nam dolgčas :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem