writing-img

Otrokovi gibi v 33.tednu

clock-img

07.01.2010, 22:22

clock-img

zvezda33

pencil-img

11

Kako močno ste čutile gibe v 33 tednu? Jaz jih čutim, niso pa zelo intenzivni. Otrokov utrip je ok.

Hvala vsem

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 8.1.2010 10:49:44 >

clock-img

07.01.2010, 22:31

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Moja vse do poroda v 39. tednu ni nekaj intenzivno brcala. Sploh ni bila nek ful brcajoč otrok user posted image . Nisem se sekirala, saj je blo na pregledih vedno vse ok, pa tudi z AngelSoundom sem si pregnala skbri, če sem vidla, da je utrip ok.
Recimo ponoči se sploh ne spomnim, da bi kdaj brcala oz. da bi me budilo zaradi tega. Pred spanjem me je "čohala", pa zjutraj... Pa ko je bila že velika, nekaj tednov pred porodom, so se delale počasne izbokline po mojem trebuhu.
Vem, da je kaka znanka ali kolegica rekla, da kako jo brca,da jo kar lulat stisne.. Pri meni tega ni blo nikoli.

No, moja mala ne-brcačica v trebuhu se je spremenila v pravo vrtavko zdej zunaj trebuha, hehe. zdej pa je živa na kvadrat user posted image .

clock-img

07.01.2010, 22:37

clock-img

zvezda33

pencil-img

11

Petka 09 hvala za odgovor. Si me zelo pomirila. Tudi meni so govorile o tem, kako zelo brca.

Želim ti veliko veselja s tvojo punčko.

LP

clock-img

07.01.2010, 22:42

clock-img

Anonimen

sam da čutiš to je pommebno
na jakost se ne oziraj-otrok ima vse manj prostora in ne more več brcati tako kot prej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem