writing-img

Ovulacija in vlažnost

clock-img

16.01.2009, 20:16

clock-img

Anonimen

Haj,

imam 34 let, s partnerjem sva končno pred dvema mesecema začela resno delati na user posted image . Že več kot pol leta ne uporabljam nobene kontracepcije -tabletke in brez kondomov imava redne spolne odnose dva meseca.
Kot sem si izračunala bi morala imeti ovulacijo točno 14.januarja letos. Moj je rekel, da tok vlažna spodaj kot zdaj še nisem bila do sedaj. Sedaj me zanima ali je bila res to uvulacija ker prej in sedaj pozneje ni take vlažnosti. Ali mislite, da je kaka možnost, da sem zanosila - kdaj bom začutila prve znake in kdaj naj naredim test, saj je zdak komaj 2-gi dan.

Zanima me ali imate tudi ve v času ovulacije povečano vlažnost tam spodaj?

clock-img

16.01.2009, 20:30

clock-img

principessablu

pencil-img

449

se pravi mam jaz skoz ovulacijo,ker je skoz vlažnauser posted image nevem,prvič slišim kaj takega

clock-img

16.01.2009, 20:34

clock-img

Anonimen

da ne bo pomote, saj imam tudi jaz vedno vlažno, samo tok kot pred dvema dnevoma pe še ne - je bilo vse mokro, še predno je končal vame

clock-img

16.01.2009, 20:47

clock-img

principessablu

pencil-img

449

mogoče ti je ušlo?user posted image

clock-img

16.01.2009, 21:15

clock-img

Anonimen

ni mi ušlo

clock-img

17.01.2009, 08:53

clock-img

beba75

pencil-img

623

test lahko delaš najhitreje 14 dni  od ovulacije. Prej ni točen. Probaj ne razmišljat o tem in počakaj na user posted image ., upam da je ne bo. Takrat naredi test.

Želim  ti da ugledašuser posted image , do takrat pa se ne obremenjevat s tem. Je lahko samo slabše.

Srečno!!!!

clock-img

17.01.2009, 08:56

clock-img

danuska

pencil-img

25

Kupi si kakšen test ki ga lahko izprobaš preden pride čas za 2 menzes.Drugače pa je možno da si bila ravno sredi ovulacije.Tudi sama sem ugotovila,da ko naj bi imela ovulacijo postanem bolj potrebna kot sicer in sem čisto mokra spodaj.Drugače pa ti želim,da se ti čimprej uresniči želja,dauser posted image .

clock-img

17.01.2009, 09:51

clock-img

Anonimen

moj partner mi je tudi že parkrat omenil, da sem bila v času ovulacije  bolj vlažna, pa tudi okus pravi, da  je bil malo drugačen. mogoče pa bo kaj na tem...user posted image

clock-img

17.01.2009, 12:39

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

Res je, med ovulacijo si spodaj bolj vlažna!!!
Pri sebi sem zaradi tega takoj vedela, kdaj imam ovulacijo.

clock-img

17.01.2009, 12:42

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali mislite, da je kaka možnost, da sem zanosila - kdaj bom začutila prve znake in kdaj naj naredim test, saj je zdak komaj 2-gi dan.

Zanima me ali imate tudi ve v času ovulacije povečano vlažnost tam spodaj?

možnost, da si med ovulacijo zanosila, je okoli 25 %.
znake ni nujno, da ji boš sploh začutila, se pri vsaki ženski razlikujejo.
testa se pa dela lahko na prvi izostanek user posted image . prej je brezveze, ker ti ne bo nič pokazalo.
pa srečno!

clock-img

17.01.2009, 13:24

clock-img

tejčit

pencil-img

220

Jst rečmo sm skuz vlažna al je ovulacija al ne.Ženske smo si različne zdaj pa sm
noseča 6 tednov

clock-img

17.01.2009, 17:36

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

jst sm ob ovulaciji veliko bolj vlažna in "mehka" spodaj, tako da se kr pozna, kdaj imam O in kdaj ne,...

clock-img

18.01.2009, 22:28

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

jest sem vlažna, da me poljubi....hodim na wc se brisatuser posted image ....da bi bla pa razločevala med sluzmi, pa ne bi vedla, kdaj je kej bolj vlažna ali kej manj vlažna....opažam samo enkrat več sluzi enkrat manj, pa mislim, da to mi spet nič ne pove, da bo zdej zdej ovulacija....

no ja me pa čudijo moji znaki ta mesec...ampak sej veste...eno je da so spet neki novi znaki, drugo pa user posted image  na testu....

clock-img

25.01.2009, 19:49

clock-img

ratatuj

pencil-img

49

Mene pa neki zanima... moj je prvič včeraj rekel, da je bila full vroča med user posted image ..
Je to mogoče znak O? Ali je pač slučajno bilo tako?!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem