writing-img

Ovulacijska krvavitev

clock-img

14.11.2008, 10:28

clock-img

65si72

pencil-img

10

Glede na ovulacijski koledarček sem proti koncu ovulacije, danes zjutraj pa sem opazila rahlo krvavitev, ki jo spremljajo bolečine v trebuhu, slabost, pogosto mokrenje. To se mi je zgodilo že drugi mesec zapored. Predvidevam, da gre za ovulacijsko krvavitev. Ker z možem pridno delava na user posted image , me zanima, ali je možno, da kljub krvavitvi zanosim?

clock-img

14.11.2008, 10:32

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Če je ovulacijska krvavitev pomeni, da si oz. imaš ovulacijo in seveda lahko zanosiš. user posted image

clock-img

03.12.2008, 19:32

clock-img

Talibetun_tewhidi

pencil-img

51

jaz sem mela pekoč izcedek, oz. kri (ni bla kot menstruacija ampak prava kri) peklo me je in neprijetno mi je bilo. je to vnetje jajčnikov ali ovulacijska kri? trajalo je 2x v enem dnevu. mogoče cca 1dcl krvi.

clock-img

05.12.2008, 10:24

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

IZVIRNO SPOROČILO: 65si72

Glede na ovulacijski koledarček sem proti koncu ovulacije, danes zjutraj pa sem opazila rahlo krvavitev, ki jo spremljajo bolečine v trebuhu, slabost, pogosto mokrenje. To se mi je zgodilo že drugi mesec zapored. Predvidevam, da gre za ovulacijsko krvavitev. Ker z možem pridno delava na user posted image , me zanima, ali je možno, da kljub krvavitvi zanosim?

Js sem imela isto, 3 mesece zaporedoma ovulacijsko krvavitev, me je že panika grabila, kaj je to. Sem klicala ginekologinjo in je rekla, da naj boma pridna in mogoče bo kaj, pa da se naj ne sekiram, ker to ni nič narobe.

No takrat se ni primlo nič, potem ko pa ni blo krvavitve, je pa ratalo;)

Mogoče, da bo pridtebi drugače, sej veš da smo vse  različne!!
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem