writing-img

Ovulacijski test

clock-img

27.02.2013, 11:40

clock-img

Luckasmucka

pencil-img

69

Živjo,

me zanimajo vaše izkušnje z O testi.
Pri meni je bilo tako, da je v soboto bila testna črtica vidna, a slabša od kontrolne. V nedeljo čisto malo manj obarvana od kontrolne, v ponedeljek pa testne skoraj ni bilo več, danes tut ne. V navodilih piše, da mora biti testna enaka oz močnejša od kontrolne, zdej pa ne vem, ali je bila pri meni že O al ne user posted image
Sej sva pridno user posted image , me pa vseeno matra, al je bla O al ni bla.
Kako pa so se pri vas videle črtice?

Hvala!

clock-img

27.02.2013, 11:43

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Ojla,

meni se je dogajalo da se mi je rahla črta videla tudi po 14 dni.

ampak ko je prišlo do O je bila res tako temna ali temnejša od kontrolne.

Tako da vse prej je negativno.

clock-img

27.02.2013, 11:44

clock-img

Penny

pencil-img

798

Ovulacijski test vnaprej napove ovulacijo (nekje do 48 ur prej je testna črtica enako temna kot kontrolna). Če je bila tvoja enako temna v nedeljo, to pomeni, da je bila O najpozneje včeraj (torek).

clock-img

27.02.2013, 11:47

clock-img

talika81

pencil-img

2233

odvisno, kdaj si delala test. če si delala zjutraj test, je možno, da je potem zvečer pa bila O. zaradi česar potem naslednje jutro ni bilo močnejše črtice.
ampak če je bila v nedeljo čisto malo manj obarvana od kontrolne, pomeni, da je bil test v nedeljo pozitiven.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

27.02.2013, 11:59

clock-img

Luckasmucka

pencil-img

69

Ja, sej časovno se tudi nekako izide, 19. oz. 20. dan cikla, kar je pri mojih 36 dni dolgih ciklih ravno prav.
Huh, zdaj pa prihaja težje delo - čakanje!
Hvala punce!

clock-img

27.02.2013, 18:17

clock-img

Katte

pencil-img

3441

Pri meni je bila samo enkrat testna crtica mocnejsa. Drugace je vedno bila malenkost svetlejsa. Testirala sem vedno popoldne ob prbl. isti uri, iz ciste beline je bil test pozitiven ze dva ali tri dni kasneje. M je bila vedno tocna po moji interpretaciji pozitivnega testa.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem