writing-img

Ovulacijski test Today

clock-img

27.07.2005, 16:30

clock-img

Nety

pencil-img

46

Pozdravljene!
Zadnje pol leta se s fantom trudiva, da bi zanosila, vendar zaenkrat še brez uspeha...:zmeden2: Zanima me, kje se da kupiti ovulacijski test Today? Vsem se že vnaprej zahvaljujem za pomoč... uživajte v teh hudo vročih dneh...:morje:

clock-img

27.07.2005, 21:09

clock-img

Irisa

pencil-img

47

Živjo!
Moj mož jih je kupil v Lekarni TPC Murgle-LJ.Prodajajo jih po 7 skupaj. zelo pomembno je,da se natančno držiš navodil.Veliko sreče.
Lp, Irisa

clock-img

27.07.2005, 22:27

clock-img

Nety

pencil-img

46

Irisa hvala za tako hiter odgovor... upam, da se lahko še kdaj obrnem nate, če mi ne bo kaj jasno v zvezi s testom...:rozica: Upam, da vama je z možem pomagal in da že pričakujeta dojenčka...:nosecka:

clock-img

28.07.2005, 08:45

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Bolj se ti splača naročit teste iz amerike!

clock-img

28.07.2005, 09:56

clock-img

putka*

pencil-img

4

Tudi jaz ti bolj priporočam teste iz amerike, ki so cenovno ugodnejši in poleg tega tudi zanesljivi. Naročiš jih preko interneta in ti jih dostavijo v 14 dneh. Najbolj ugoden je combo paket v katerem dobiš 25 ovulacijskih testov in 5 nosečniških. Prilagam še naslov-za vsak slučaj, če se boš odločila zanje:
http://www.testsforless.com
Cena 5200 SIT, poštnina je vključena.

Lep poletni pozdrav.

clock-img

28.07.2005, 15:51

clock-img

Irisa

pencil-img

47

Nety,
test je 100 % pomagal, saj v začetku aprila pričakujeva:duda:. Tudi tebi želim, da bi ti čim prej uspelo.
Lp, Irisa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem