cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ovulacijski testi - pomoč

clock-img

22.08.2007, 19:45

clock-img

Lupita

pencil-img

514

Živjo, punce!

Vprašanje:  A je možno, da imaš ovulacijo, pa ti ovulacijski testi tega ne pokažejo?!?!?!

Jaz sem čisto obupana... Drugače naj bi bilo z mano vse ok. Čeprav tole me je spet namedlo?!user posted image user posted image user posted image

Kako je s tem....

LEPO PROSIM za pomoč....

clock-img

22.08.2007, 20:29

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Jap, been there! Pojdi na spodnji link in si preberi, kaj so meni punce svetovale, ko sem se na njih obrnila z istim problemom!
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1752664

clock-img

22.08.2007, 21:20

clock-img

Lupita

pencil-img

514

Kaja, hvala za link. Kako pa je s tabo? A ti je kaj pomagalo? In kaj točno? Jaz sem imela skoz rahle črtice, zdaj pa niti to ne... Kr neki....user posted image

Hvala za pomoč user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2007, 22:13

clock-img

Anonimen

imam eno vprasanje...
ali je res da ti lahko ovulacijski test pokaze ali si ze nosec ali ne, menda bi naj prikazal kot dan ovulacije...ker jaz sem to zdaj probala,  pa mi je pokazal da imam kao ovulaciski dan-crtice so drugac bol blage oz tista ki prikazuje o. dan-fora pa je v tem da mi m zamuja ze 6 dni. men je zdaj skor srce iskoclo user posted image user posted image

clock-img

23.08.2007, 07:33

clock-img

moni30

pencil-img

201

Anonimna, ja tudi O test ti lahko pokaže nosečnost, vendar pa ti svetujem, da napraviš še kakšen test nosečnosti.

Upam, da ti bo tudi ta pokazal user posted image user posted image . Pa javi.

clock-img

23.08.2007, 19:45

clock-img

Anonimen

SM NAREDLA TEST PA JE NEGATIVEN, tako da ni nic....
ponovno razocaranje, se bomo pa borili naprej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem