writing-img

PAKET???

clock-img

24.11.2005, 18:25

clock-img

tanyak

pencil-img

63

Pozdravljene, a mi lahko pomagate tiste, ki ste vzele paket kot pomoč ob rojstvu, a je v paketu A kjer je avtosedež, ta avtosedež dovolj kvaliteten in se ga splača vzeti ali je bolje kupiti novega, mal me je strah glede same kvalitet teh paketov, prosim za vaše izkušnje pri tem,

hvala, tanja

clock-img

24.11.2005, 18:38

clock-img

tina100

pencil-img

39

JA,TANJA JAZ KO SEM IZBIRALA PAKETE SEM SI RAJSI IZBRALA DENARuser posted image ,KER SE DRUGO ZE VSE NABAVILA.GLEDE TEH AVTOSEDEZEV PA NEVEM NOuser posted image ALI NI BILA KAR NEKAJ CASA NAZAJ DEBATA O TEM IN SO JIH ZACASNO IZ PAKETOV UMAKNILI KER NEKAJ NI BILO VREDU,NEVEM NO ODLOCITEV JE TVOJA............

clock-img

24.11.2005, 18:41

clock-img

lex

pencil-img

6532

Kolegica je vzela ta paket pa ji je bil avtosedež - jajčka full OK. Tisti avtosedež, ki ni bil uredu so zamenjali z kvalitetno jajčko. Jaz sem uzela Trip-trapp stolček in mi je full OKuser posted image user posted image user posted image , uporabljamo ga od Aleksovih 6 mesecev dalje in mi je res zakon.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

24.11.2005, 20:33

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Kot sem ti že napisala, raje izberi denar.... in si sama kupi stvari, ki jih potrebuješ.user posted image

clock-img

25.11.2005, 07:29

clock-img

radovednica_

pencil-img

137

ojla

tudi jaz ti svetujem tako kot petraz vzemi denar...denarja je pa tam okol 57.000SIT,  tko de se ti bol splača.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem