writing-img

PANELNE ZAVESE

clock-img

07.10.2008, 21:11

clock-img

sneska1

pencil-img

15

Zanima me kje imajo v okolici Celja panelne zavese oz. jih delajo in kakšna je cena? Dobila sem namreč eden predračun in me je skoraj kap. Pa me zanima ali je to nasplošno tako drago.
Ali mogoče kdo ve, kje bi lahko dobila kakšno dobro idejo glede izvedbe zaves. V dnevni sobi imamo namreč netipična okna, pa ne vem kakšne zavese bi nam pasale. Ali je kje na spletu kaj lepega za videt, naj bi bil pa moderen stil, ne pa kakšni beli volančki. Če ima kdo žilico za dekoracijo prostorov mu pošljem sliko dnevne sobe in se naprošam za nasvet. Sedaj sem vas pa kar okupirala z vprašanji. V glavnem vsakega nasveta bom izredno vesela in hvaležna.

Lep pozdrav

clock-img

07.10.2008, 22:30

clock-img

tjašun

pencil-img

166

Delam na firmi, ker kataloško prodajamo tudi zavese. Sama jih imam panelne, oz.jaz jim pravim kar "ta ravne", v modri barvi zadaj, spredaj pa svetlo modra z lepimi vzorci. Če te zanima mi na ZS pošlji tvoj naslov in ti pošljem katalog.

clock-img

08.10.2008, 08:23

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

ČE smem, bom kar tukaj zasrala temo, ker jaz potrebujem nekaj podobnega, pa da ne odpiram nove teme.

Jaz bi pa rabila panelno zaveso (tak material) ampak iz enega kosa. Dolga bi morala bit mal čez 3m, široka pa vsaj 1m. A se to da naredit? In kje seveda.

clock-img

08.10.2008, 15:35

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Naj se še jaz vključim, sem bila v petek v Ikei, pa imajo vse dolgo po 3 m. To pa je za moja okna too much, le na izhodu na teraso bi šlo. Ostale pa po 1,5m največ. In koliko imaš predračun od onega prvega? Aja mi še niti karnis nimamo.

clock-img

08.10.2008, 19:05

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

sam tele iz ikee so, kot sem gledala, široke 60cm ane? Jaz bi rabila čez 1m.

clock-img

09.10.2008, 21:58

clock-img

ajtim76

pencil-img

61

Bayer Novo mesto so zakon.... in ugodna cena.

Lp, Mitja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem