writing-img

PCO in zanositev

clock-img

05.02.2008, 20:58

clock-img

Petra1111

pencil-img

165

Mene pa zanima kolikim od tistih, ki imate PCO, je usapelo zanositi? Ali ste s klomifenom ali po naravni poti?

clock-img

05.02.2008, 21:15

clock-img

max81

pencil-img

3273

jest sem imela pco..mela sem laparoskopijo, vmes jemala klomifen..pa ni blo nič...pol smo pa dal možgane na off..pa je ratal k smo najmanj pričakovaliuser posted image

clock-img

05.02.2008, 21:45

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Oj,

brez skrbi, jaz sicer nimam PCo, jih pa poznam zares veliko, vsaj 6,7, ki imajo PCO in imajo že dojenčke. Pri nekaterih je trajalo malo dlje da so zanosile (eno leto, leto in pol), pri nekaterih pa niti to ne (6 mesecev). Dve sta moji sodelavki; eni so celo zdravniki rekli, da verjetno z otroci ne bo nič, ker ima tudi čez 100 kg, pa je potem zanosila, ko sploh ni načrtno delala na tem. Druga sodelavka je rabila eno leto, da je zanosila in sicer s Klomifenom.
aha točno, pa še ena kolegica ima PCO (ravno jutri greva na kavo), zanosila 2x , obakrat po 6m poskušanja.

Srečno!

clock-img

05.02.2008, 22:00

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Meni je 2x. V prvo je res trajalo dolgo (21 mes.). V drugo me je pa totalno presenetilo, ker je ratalo dobesedno takoj. 

clock-img

06.02.2008, 00:09

clock-img

Anonimen

Js imam PCO in sem prvič zanosila po štirih mesecih poskušanja, drugič pa v prvo, ampak na žalost obakrat ss.user posted image Me je pa strah, da v tretje dolgo ne bom.user posted image

clock-img

06.02.2008, 10:27

clock-img

vitae

pencil-img

356

Oj,

Na žalost jaz nimam te sreče, ne bi pa rada te demoralizirala. Imam prav tako PCO, a se trudiva že več kot 3 leta. Klomifen ni pomagal, imela sem stranske učinke. Sedaj čakam na Gonal - inekcije. Drugače pa ni nič narobe - klinično, imam samo neredne!!! menstruacije.

Držim pesti. Kakorkoli punca, NI pravila. Ne se sekirat (stavek, ki ga sama sovražim), pa bo user posted image .  Naša podzavest je pogosto naš najhujši sovražnik.

clock-img

06.02.2008, 10:31

clock-img

April

pencil-img

5459

Dvakrat. Prvič 4 m po prenehanju kt. Smo pa pazil par 3mesce. Drugič takoj.

clock-img

06.02.2008, 11:12

clock-img

amor real

pencil-img

939

jaz imam PCO, zelooo naredne menstruacije, težo kar čez 100 kg. Jemala sem klomifen, aglurab in NIČ. V septembru sem imela histeroskopijo in danes sem točno v 8. tednu user posted image , brez klomifena in nobene spodbude, zanosila pa sem 52. dan ciklusa user posted image

tako, da ni pravila

clock-img

07.02.2008, 07:09

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Jaz imam PCO in sem v prvo zanosila po dveh letih in pol s Klomifenom v 2. IUI postopku (tamali bo kmalu 20 mesecev). Zdaj pa bo kot kaze malo tezje, ker ne reagiram na Klomifen...user posted image

Nic obupat!!!

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem