writing-img

PIŠKOTI MANNER

clock-img

30.12.2005, 13:39

clock-img

inara

pencil-img

135

NAŠA PUNČKA BO IMELA 7 MESECEV.V TRGOVINI SEM KUPILA PIŠKOTE MANNER ZA OTROKE.NA EMBALAŽI JE SLIKA OTROČKA PO MOJI OCENI KAKE 8 MESEC STAREGA.KER NA EMBALAŽI NI NAPISANO OD KDAJ NAPREJ LAHKO JEJO TE PIŠKOTKE OTROCI VAS SPRAŠUJEM ALI JIH JE KATERA KUPILA?NAŠA JIH IMA NAMREČ ZELO RADA SAJ SE KAR TOPIJO.KATERE PIŠKOTE PA KUPUJETE VE????

clock-img

30.12.2005, 13:52

clock-img

Anonimen

Razni takšni kekseki se lahko jejo od 6mesca dalje!Je pa res da jih veliko otrok sploh ne zna jest(ČE MU GA DA V ROKICO, DA GA GRICKA) in se samo davijo..Moj je definitivno med njimi!user posted image

Drugače pa mu jih dam veilkokrat v jabolko itd..

Torej uporabljamo Manner, hipp, baje so tudi dmovi finiuser posted image user posted image

clock-img

30.12.2005, 19:49

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Ali vsebujejo gluten? Ker jaz bi ji rada dala kakšen piškot med jogurt, ampak brez glutena, pa jih še nisem zasledila.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

30.12.2005, 19:56

clock-img

April

pencil-img

5459

mislim, da so dm-ovi brez glutena.

clock-img

30.12.2005, 23:12

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Mi smo pri 8m začeli s Hipp piškoti, ampak so trdi in jih sam ni mogle jest, ker se je davil. Sem jih dajala v kašice. Potem sem pri 9m poskusila Mannerjeve in jih ima zelo rad. Jih sam lepo poje, ker se stopijo v ustih. Sem pa tudi jaz pred 8m hotela dat kaj brez glutena, pa takrat nič nisem našla...in smo pač počakali do 8m, ko sem začela dajat gluten.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

03.01.2006, 20:51

clock-img

daisy

pencil-img

437

Jaz najraje kupim piškote Plazmon. V primerjavi z Manerjevimi jih user posted image  bolj grizlja in se manj drobijo, v ustih se pa pravtako stopijo. Imajo jih v Italiji in zadnje čase tudi v BC. 

clock-img

04.01.2006, 11:07

clock-img

Anonimen

Meni so Mannerjevi najboljši. So za take majhne otročke, pa kar stopijo se v ustih. Tako da tudi če da v usta velik kos, ni panike, da bi blo kaj narobe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem