writing-img

PLENIČKE FIXIES

clock-img

04.06.2007, 16:42

clock-img

simanej

pencil-img

91

Mene pa zanima, če mogoče katera ve kje bi lahko dobila fixies pleničke v obliki hlačk. Saj našemu druge ne odgovarjajo za ritko samo fixies.

clock-img

04.06.2007, 17:45

clock-img

karamela

pencil-img

645

Mislim, da sem pleničke Fixies videla v baby centru. Malo poglej v Baby centru v BTC-Ljubljana.

clock-img

04.06.2007, 23:11

clock-img

sezam

pencil-img

2188

V BC Domžale imajo tudi te v obliki hlač. Verjetno jih boš dobila tudi v LJ.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

04.06.2007, 23:15

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

Kaj ni otroku vroče v njih? Te pleničko so kar debele za zdaj.Pa brez zamere!!!

clock-img

05.06.2007, 10:45

clock-img

atena

pencil-img

71

bi rekla da je otrokom vroče v vseh plenicah, mi imamo fixies in mu ni nič bolj vroče kot v drugih, če so bolj tanke so pa toliko bolj ''plastične'' in nabasane z vsemi mogočimi geli za vpijanje tekočine, tako da koža tudi ne diha.
Sicer lahko mogoče sama pri sebi vidiš če uporabljaš vložke poleti je vroče če imaš debele bombažne (vir 80) ali super tanke always.

clock-img

05.06.2007, 10:59

clock-img

simanej

pencil-img

91

Kaj pa naj naredim če mu nobene druge pleničke ne odgovarjajo ima po vsakih rdečo ritko, tako da druge izbire nimam.

clock-img

05.06.2007, 11:01

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

če ne prenesete drugih potem res nimate izbire.

clock-img

07.06.2007, 14:16

clock-img

natasar

pencil-img

92

Hlačne pleničke fixies imajo samo od 12 kg naprej. Kar se pa vročine in debelosti plenic tiče: moja hčerka je lansko leto celo poletje uporabljala fixies in ni nikoli imela vroče in rdeče ritke. Po pampers pa se je kar plenička gor zalepila, tak je švicala v njih. Zdaj poleti smo tudi začeli uporabljati fixies, le ponoči pampers, ker fixies enostavno ne zdržijo več, ker preveč pije in tudi številke plenic nama ne ugajajo (ene so premajhne, večje pa vse puščajo). Koliko sem nekje zasledila, so hlačne plenice od fixies namenjene samo za otroke, ki se odstavljajo od plenic, tako da ne vem kako zadržujejo mokroto.

clock-img

07.06.2007, 18:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V BC v Kopru sem jih vidla, ampak verjetno jih imajo v vseh BC.

clock-img

07.06.2007, 21:18

clock-img

majas

pencil-img

3393

Baby center ja za druga pa nevem user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem