writing-img

PLENIČKE FIXIES

clock-img

23.08.2007, 11:49

clock-img

prymorka

pencil-img

180

jaz sem kupila pleničke fixies, mi je rekla trgovka da so boljše od pampersk...
a je to res? jaz sm vzela en mali paketek, lih da imam za v porodnišnico, pol bom pa videla...

clock-img

23.08.2007, 12:46

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Odvisno od velikosti. Tiste začetne so super ja, smo jih imeli tudi mi parkrat.

Sem bila pa razočarana nad hlačkami - plenicami od fixies, je imela ta mala skozi mokro rit. Pa sem jo skušala še bolj pogosto povijat (na 1-2 ure), pa ni bilo razlike. user posted image

clock-img

23.08.2007, 17:28

clock-img

Anonimen

Ja. Predvsem zato, erk niso ponjene z gelom. Nam so pamperske počile in se je razsul gel po tamalem in sem bila besna ko user posted image . Mi smo dolgo uporablčjali samo Fixise.

clock-img

23.08.2007, 18:47

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Jaz sem jih redno kupovala. Vijolčne za ponoči, modre podnevi. Sem jih nazadnje kupila 2 meseca nazaj, ko so dobili novo pošiljko in sem razočarana. So spustile geluser posted image user posted image user posted image in to ta vijolčne, ki naj bi bile bolj vpojne. Zdej imamo Preaty Baby iz Spara in so odličneuser posted image

clock-img

23.08.2007, 18:49

clock-img

Anonimen

Ne vem. Meni so vse plenice enake.

clock-img

23.08.2007, 18:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: suzolinka

So spustile geluser posted image user posted image user posted image in to ta vijolčne, ki naj bi bile bolj vpojne. Zdej imamo

Kaaaj?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem