writing-img

PLENICE LIBERO

clock-img

04.11.2005, 13:13

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

OJ,
Zanima mee kako ste kaj zadovoljne z plenicami Libero iz Spara. Mi smo jih enkrat kupili pa so bile vredu, potem pa čez kak mesec ponovno pa katastrofa- ene so nam že menjali pa ni nič boljše- vse mu pride skozi . Lahko ga ves dan samo preoblačim in previjamuser posted image user posted image
Meni so rekli da še niso imeli takega primerauser posted image  a sem res edina- in ena je eksplodiralauser posted image

no če je katera zadovoljna imam dva velika paketa ki stane en 3600. Naš ima 13-14 kg (tako da je za njegovo velikost), samo da so ene še večje zraven (XXL) in ji dam en paket za 3000 (en-ta manjši je od 10-16kg in manjkata 2 plenici in ta večji je zapakiran in je od 12-22kg)

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

04.11.2005, 13:15

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Jaz jih tudi uporabljam, pa mi do zdaj še niso premočile oz. so samo enkrat (ampak zato ker jih dedi ni pravilno zapel).

LP Tina

clock-img

04.11.2005, 14:40

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

Mi jih tudi imamo in zaenkrat brez problemov. Spustijo samo, če niso pravilno zapete. 

clock-img

04.11.2005, 15:18

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi smo fuul zadovoljni z njimi.user posted image Nikoli počile ali puščale

clock-img

04.11.2005, 15:31

clock-img

lutka

pencil-img

1323

tudi jaz sem z njimi zaenkrat zadovoljna.......user posted image user posted image

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

04.11.2005, 19:09

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi že od rojstva prisegamo na Libero..Nobenih problemov, po Pamperskah pa rdeča rit kouser posted image ....

clock-img

04.11.2005, 19:12

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Po vseh sprobanih plenicah, smo z Libero še najbolj zadovoljni, res, da včasih pride skozi ampak to le zato, ker ta mali non stop pije.

LP

Ne toži svetu tujemu bol, ne svojega srca,
ne toži mu nikoli, ker svet je brez srca.

clock-img

04.11.2005, 19:58

clock-img

spacey

pencil-img

2359

No .. nam pa zadnje čase, ko tamali ful kaka, vedno pride skozi pri nogicah in včasih celo na hrbtu. tako da se vsakič moramo totalno preoblečt. :( Sem kar razočarana zadnje čase, na žalost, ker smo bili izredno zadovoljni.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

04.11.2005, 20:11

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Mi smo vedno uporabljali Pampers, zadnjič pa sem dobila v Sparu testerje pleničk, pa so mi bile zelo všeč- mehke, bolj bombažen otip.... Zdaj sem kupila velik paket user posted image user posted image user posted image
Vse premči, kar ven udarja tekočina- živa katastrofa.user posted image
Je pa res, da je naš fantiček star skoraj 3leta, ima jih samo ponoči, pije pa extremno dost!
Ampak DEFINITIVNO kupim samo še Pampers, ker edini vzdržijo, pa rdeče riti še nikol ni imeluser posted image

clock-img

04.11.2005, 20:34

clock-img

giga

pencil-img

124

Obup! Kakec gre pri hrbtku ven, lulanček pa pri nogicah ali bokcih. Razen če se nisem uspela naučit previjanja v 10 mesecih. Jaz ostajam pri pamperskah.

Carpe diem!

clock-img

04.11.2005, 22:07

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Moje so zaenkrat v redu, po moje je včasih vmes, kakšna slabša pošiljka kot pri vseh plenicah.

clock-img

05.11.2005, 14:54

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Meni so najboljše. Zaenkrat še nisem imela takih težav, katere opisuješ.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem