cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PMS, mogoče noseča?

clock-img

13.02.2006, 12:07

clock-img

rebeca

pencil-img

178

Punce še 5 dni morem počakat, da vidim ali sem srečka user posted image  ali pa imam PMS. Že od ovualcije naprej me non stop špika v trebuhu, zdaj pa še lakota, lakota, pa sladko, pa slano , upam da ni
PMS.

Je imela mogoče katera podobne znake, špikanje + apetit???

Rebeca

clock-img

13.02.2006, 13:16

clock-img

Luni

pencil-img

1371

...mene tudi...user posted image

clock-img

13.02.2006, 13:22

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jaz sem imela špikanje, ampak lakote ni bilo, glih obratno vse mi je smrdelouser posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

13.02.2006, 13:39

clock-img

Azaleja

pencil-img

324

Pri meni se vedno taki znaki pojavljajo pred prihodom M. Nikoli mi niso naznanili nosečnosti...enkrat bodo pa sigurno...user posted image

Upam, da je pri tebi drugače. Držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

13.02.2006, 18:29

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Rebeca, tudi z mano se to dogaja. Ampak ko sem bila prvič user posted image , mi je nekatera hrana smrdela, to tako smrdela, da sem vedela, da nekaj ne štima.
Držim pesti zate! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem