cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PMS

clock-img

28.08.2008, 08:58

clock-img

Ulrica

pencil-img

60

Mene pa zanima, če ima še katera druga težave s predmenstrualnim sindromom. Jaz sem ene 10 dni prej vsa napihnjena, imam napete in boleče joške Najhuj je, da sem tečna kouser posted image .  Vse mi gre na živce.  Res  kriza.
S čim bi se dalo omiliti te nevšečnosti?
LP
Ulrica

clock-img

28.08.2008, 09:23

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

IZVIRNO SPOROČILO: Ulrica

Mene pa zanima, če ima še katera druga težave s predmenstrualnim sindromom. Jaz sem ene 10 dni prej vsa napihnjena, imam napete in boleče joške Najhuj je, da sem tečna kouser posted image .  Vse mi gre na živce.  Res  kriza.
S čim bi se dalo omiliti te nevšečnosti?
LP
Ulrica

jaz od vsega sem tudi že en teden prej tečna k r..., moj me verjetno komaj prenaša user posted image . in ne morem si pomagat. jaz bi tudi rešitev.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

28.08.2008, 12:39

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Enako! Tečna kot user posted image user posted image , tako da grem že sama sebi na živce. Zjokam sem, kar tako...brez veze. Napihnjena...mozoljasta kot da bi bila na vrhuncu pubertete, v glavnem za  user posted image , za user posted image ...

clock-img

28.08.2008, 12:42

clock-img

sakuL

pencil-img

911

uf, ja... včasih sem tako user posted image , da grem sama sebi na živce...

pri vseh teh sindromin mi gre najbolj na živce to , da so skoraj vsi zanki, znaki user posted image , in potem pride user posted image ...grrr, to me zjeza..

je pa tko: 1 teden pred user posted image , sem zelo lačna, napeta, vse me boli, tečna, 1 dan pred user posted image , me pa nenormalno zebe.user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

28.08.2008, 20:28

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

a ni kake pomoči ,se pridružujem predhodnim sotrpinkamuser posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem