writing-img

PODIRANJE KUPČKA - DO KDAJ

clock-img

27.03.2008, 10:27

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Stari smo skoraj sedem mesecev. Naša Lana čedalje redkeje podira kupček. Jo dvigujem, "valjam", obračam - vse načine po katerih je do nedavnega kupček zagotovo podrla - sedaj pa ne. Do kdaj ga je nujno podirati oziroma kaj pomeni, če ga ne?

clock-img

27.03.2008, 10:40

clock-img

klara2007

pencil-img

219

ša bo stara 8m pa ga še podiramo, samo ne uspe nam vednouser posted image

clock-img

27.03.2008, 10:53

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem se trudila do enga 5 meseca, potem nisem več se s tem obremenjevala. je pa tako, da naša je šla pri 3m na tla. uredila sem ji kotiček in tudi če je kupček podrla, je ko se je tam igrala še vedno kaj ven priteklo...  potem se na gh privajajo in so že tako veliki da, jaz sem našo dala na tla k igračam in tam jih je sama s sabo podirala. sedaj ima skoraj leto in v naročju podre samo kupček po mleku, pred spanjem. zaspi mi namreč na flaši in jo ko jo vzdignem in nesem spat podre enga ali pa dva. nosim jo pa največ 5 min oz. dokler ne pade v komo. 

clock-img

27.03.2008, 11:00

clock-img

vesel

pencil-img

770

Naši sem podirala kupček tam nekje do 6 meseca,pol pa je začela sama.In je blo vse OK.

druzina je zame vse!!

clock-img

27.03.2008, 11:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

jaz sem se trudila do enga 5 meseca, potem nisem več se s tem obremenjevala. je pa tako, da naša je šla pri 3m na tla. uredila sem ji kotiček in tudi če je kupček podrla, je ko se je tam igrala še vedno kaj ven priteklo... 

Se podpišem.

clock-img

27.03.2008, 11:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.03.2008, 15:58

clock-img

annie

pencil-img

1049

IZVIRNO SPOROČILO: vesel

Naši sem podirala kupček tam nekje do 6 meseca,pol pa je začela sama.In je blo vse OK.

Pri našemu enako user posted image . Zdaj pa ga lepo kar sam podre, ko se valja sem ter tja user posted image

clock-img

27.03.2008, 18:26

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

hej, nikjer nism zasledila, v cem je pravzaprav fora podiranja kupcka? a zato, da imajo manj krckov?

ker med hranjenjem "pojejo" tut malo zraka in tako jih lahko želodček boli...sej pri tebi je isto, ko se naješ, prav paše kupčka podretuser posted image

mi ne podiramo več kupčka (star pa je 7m) ker ga sam tudi ko leži

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 27.3.2008 18:27:06 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

27.03.2008, 19:57

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Naši sem po hranjenju nehala podirati kupček pri nekje 4m. Od takrat ga vedno sama pogre, ko se igra, ko jo dvignem, ko sedi...je prava podiralka kupčov. Včasih tako močno, da rečem, da to ni bil le kupček, pač pa cel kup.

clock-img

28.03.2008, 09:52

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Čez dan se jaz ne bojim, saj ga podre med igro, včasih tudi še kaj priteče. Strah me je le zvečer, ko jo dam spat. Ga ne moremo podreti. Se bojim, da se ne bi zadušila.

clock-img

28.03.2008, 13:06

clock-img

jaša2

pencil-img

658

ne spomnim se več točno, kdaj smo se nehali "trudit" okrog podiranja kupčkov. tam nekje okrog 6m pa sigurno nismo več tak podirali kot prej. ko sma se najedli, sem jo posadila v naročje, sma nekaj gledali in se pogovarjali, pa je tak podrla kupčka. če pa ne, ga je pa malo kasneje, ko se je igrala in valjala naokrog.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

28.03.2008, 14:39

clock-img

Bubacka

pencil-img

282

Nasa je pri 6 mes. zacela samostojno sedeti, od takrat lepo po hrani podirala sama!user posted image user posted image user posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

clock-img

28.03.2008, 18:36

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Mi smo ga podirali nekje do 6. ali 7. meseca.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

01.04.2008, 01:06

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

Moja je stara 5,5 m in vcasih ga podre vcasih pa tudi ne

Vse je za nekaj dobro :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem