writing-img

POGANJALEC INITIO II !

clock-img

21.12.2005, 08:43

clock-img

Ani 2

pencil-img

202

Imajo ga v Baby centru za 8.990 sit,in me zanima ali ga je že gdo kupil in kako ste zadovoljni z njim?Mi bi namreč našemu 10 mesečniku radi kupili nekaj za božička in se še nismo prav odločili glede tega poganjalca.

Lp.Ani 2

Iz pleničk se ti smehlja,
nekaj čisto majhnega.
Po ljubezni hrepeni,
in v naročje mamici želi,

clock-img

21.12.2005, 08:52

clock-img

April

pencil-img

5459

Mi smo ga kupili  ta vikenduser posted image . Mali se je že prvi dan zelo zabaval v njem, star pa je 8m.  Smo ga vozili gor in dol po stanovanju, se  je prav dobro počitil v njem in ni hotel ven.Meni je tudi všeč, edino tista nastavitev z guganjem se pri nas ravno ne obnese.
Jaz ti ga priporočam.

clock-img

21.12.2005, 09:37

clock-img

babylove

pencil-img

2473

10m je idealna starost  za poganjalca, saj ga lahko že sam uporablja.

Naš ga je dobil pri 10m, čisto navadnega za 10€, in ni ga večjega veselja! Pri 11m obvlada že tudi vzvratno vožnjo (ker se ne zna obrniti user posted image ).

clock-img

21.12.2005, 10:22

clock-img

rikica

pencil-img

294

Mi smo ga kupili pred kakšnimi 10 dnevi.Je super,edino tako kot je že April napisala,sa tudi pri nas ne obnese zibanje.Pa treba je vedno imet pod nadzorom bebico,ker se je enkrat že prevrgla na stran.Malo je bilouser posted image ,čez 1 minuto pa kot da se ni nič zgodilo.Lp

clock-img

21.12.2005, 11:49

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Hvala vsem mamicam, saj ga imava tudi midva namen kupiti našemu 7. mesečniku. Kot nalašč se piše o tem in sem zelo vesela, da ga vse tako hvalite. user posted image user posted image  Hvala in upam, da ga bova v soboto še kje dobila.user posted image

clock-img

22.12.2005, 02:25

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Sem ga videla v prospektu..ne vem sicer, ali je točno tak, ampak Naja je dobila podobnega za 1. r.d. Ima spredaj gumb za melodijo? Če je to to, potem naj povem, da pri nas te melodije ne igrajo več, ker je spodaj potrgala tiste žičkeuser posted image user posted image  Škoda, pa res se je zabavala. Za vozit je pa gotovo udobnejši od vseh drugih poganjalcev (oblazinjen, ograjica..)!!

clock-img

22.12.2005, 11:38

clock-img

Ani 2

pencil-img

202

Hvala vsem za odgovre in mislim da ga bomo kupili user posted image .

Lp.Ani 2

Iz pleničk se ti smehlja,
nekaj čisto majhnega.
Po ljubezni hrepeni,
in v naročje mamici želi,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem