writing-img

POGOSTO TIŠČANJE NA VODO

clock-img

18.09.2008, 17:40

clock-img

jasminčika

pencil-img

103

JS ŽE CELO NOSEČNOST KR NAPREJ LULAT HODIM, SAM ZADNJE TRI DNI JE PA TO ŽE KR OBUP. SEM V 35. TEDNU PA NIMAM TEŽAV Z LEDVICAMI AL PA MEHURJEM. SEJ ČE LEŽIM AL PA SEDIM JE KR OK. ČE PA HODIM PA MORM VSAKIH 10 MINUT LULAT. NE VEM, A SE JE DOJENČEK MOGOČE ŽE SPUSTIL NIŽJE, SAM MEN SE NČ NE ZDI GLEDE NA VISOČINO TREBUHA. PA KO GREM LULAT, VEDNO FEJST LULAM. MOGOČE SAM LEDVICE BOLJ DELAJO. KA PA VEM? A MA KTERA KAKŠNE PODOBNE IZKUŠNJE?user posted image

clock-img

18.09.2008, 17:42

clock-img

Anonimen

To je normalno

clock-img

18.09.2008, 17:53

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

To je čisto normalno,da te pogosto tišči na vodo. Pa velike črke pomenijo kričanje.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

18.09.2008, 17:58

clock-img

jasminčika

pencil-img

103

aja? to glede velikost črk nism vedla. men so pač bolj všeč!user posted image no pa mislim da ni panike. važn je odgovor.

clock-img

19.09.2008, 12:27

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V prvi nos. je bila školjka moja najboljša prijateljica. Ali pa najhujša, glede na to da sem jo kar naprej morala iskat. user posted image   user posted image  Resno, od začetka do konca. Pa pravijo, da je v drugem 3-mesečju boljše. Mene je skoz tiščalo.

clock-img

19.09.2008, 15:36

clock-img

moyca

pencil-img

240

haha, jst sem že pozabila, kako je, ko greš v celem dnevu ene 4krat lulat, ne pa v eni uriuser posted image user posted image user posted image
včeraj zvečer, preden sem zaspala, sem morala 4krat na wc.noro!

clock-img

19.09.2008, 15:40

clock-img

jasminčika

pencil-img

103

ja sej. se bo treba navadit. mal še po bo tak vsega konec. js že komi čakam, sploh zato ker ne vem spola. se ga nikol, ni dalo videt.user posted image  

clock-img

19.09.2008, 16:31

clock-img

moyca

pencil-img

240

jst tud ne vem spolauser posted image na morfologiji je G reku da bo user posted image , zdaj v 32.t pa ni bil več prepričan kater spol bo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem