writing-img

POMAGAJTE NAMA - NEJEŠČNOST

clock-img

10.10.2005, 15:15

clock-img

ticko

pencil-img

74

živ!

Moj pikec bo v četrtek star 9 mesecev. Zanima, me, če ima katera podobne težave s hranjenjem in sicer naj povem, da je moj mali vedno zelo rad veliko jedel in ni bil nikoli zbirčen, sedaj pa že od četrtka zelo malo popapca. Komaj par žličk, za večerjo, preden gre pančakt pa sploh noče več kašice, ne mleka NIČ!!!(dojiva se še zvečer (sedaj tudi to ne več) in ponoči ob 05.00).
Kaj bi to lahko bilo, ima pa že en zobek in prejšni teden je imel vneta ušeska (OBA).user posted image  Ampak sedaj je ok, vesel, živahen... ali je to samo obdobje????

Kakšen nasvet?user posted image user posted image

Hvala in lpuser posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 10.10.2005 21:34:47 >

clock-img

10.10.2005, 15:23

clock-img

lex

pencil-img

6532

Naj te potolažim, da je tud moj mali tak. Ko sva začela z uvajanjem je full ledel, sedaj je pa vse bolj zanimivo kot pa žlica. No sedaj ko pa nam zobki lezejo vedn še pa sam na joški visi in noče nič drugega - ga nahecam samo tak, da mu face pokam, da se smeji zraven, drugač sploh ne odpre ust.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

10.10.2005, 15:27

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pride obdobje, ja, pa tudi mine. Pri nas so vzrok neješčnosti skoraj vedno zobki.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

10.10.2005, 20:34

clock-img

lucky 111

pencil-img

90

Mi bomo pa jutri stari 9 mesecev in imamo že 8 zobkov.
Vsakič, preden je zobek ven pokukal, kakšen dan ali dva ni hotel jesti kot ponavadi.
Mogoče so pa tudi pri vas zobki???
lp

clock-img

11.10.2005, 21:49

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ne morem ti nič pametnega svetovati, lahko samo prikimam, ja, tudi pri nas je tako. na začetku ni hotla nič goste hrane (seveda je sovpadala z zobki), ko pa je že začela lepo jesti, jo je spet nekaj pičilo. ravno zdaj imamo obdobje, ko hoče jesti samo navadni jogurt. za zajtrk, kosilo in večerjo. nič drugega ji ne spravim dol. no, pa dojim jo še 3x dnevno.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem