writing-img

POMAGAJTE NUJNO PROSIM-NOGICE NAVZVEN

clock-img

02.02.2006, 12:05

clock-img

deily

pencil-img

334

Pozdravljene

Imam en problem in vvprašanje za vas, ki ste imele podobno izkušnjo ali pa le poznate odgovor na vprašanje

Pi 9m so na sistematskem pregledu(smo menjali zdravnika) ugotovili, da mala pri hoji križa nogice in jih obrača navzven. Uporabljali smo hojico, saj je v njej grozno uživala(sedaj pa tečnari, ker je več nima).
Dobile sve napotnico za fizioterapijo (za razvojno nevrologijo) in čakalna doba je 3m(žalostno naša medicina). Na srečo smo na vrsti že 15.2.

Zanima me kako potekajo te vaje in koliko časa povprečno traja, da otrok normalno hodi
Vem tudi, da naj bi bil vzrok za to težak porod in uporaba hojice(verjetno). In ali res napačna hoja vpliva na možgane(po mnenju zdravnice) in kako?

Nekateri mi pravijo, da ti zaradi tega podaljšajo porodniško, nekateri ne user posted image Kaj menite ve?
Če bi čakala na vrsto bi bila naročena komaj sredi aprila, porodniška pa se mi konča 4.4.

Prosim pomagajte mi, saj me zelo skbi za malo

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

clock-img

02.02.2006, 14:33

clock-img

fricka

pencil-img

751

Fizoterapevtka določi vaje individualno glede na potrebe otroka. Vaje trajajo 45 minut, spet odvisno od otroka. Kako hitro se težava odpravi je odvisno tudi od tebe in rednega delanja vaj. Kako je s podaljšanjem porodniške pa ne vem, zanima tudi mene.

clock-img

02.02.2006, 20:51

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Lahko vama povem samo podatek o podaljšanju porodniške; prijateljici so na ta način podaljšali za 3 mesece (na račun fizioterapevtskih vaj) tako, da vama svetujem, da se kar pozanimajta pri svojem pediatru.

srečno user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

02.02.2006, 22:19

clock-img

Mana

pencil-img

194

Ja obiskovanje nevrofizioterapije je tudi ena izmed stvari, katera lahko vpliva na podaljšenje porodniške. Nekatere so priložile prošnji za podaljšanje tudi mnenje fizioterapevtke. Jaz osebno nisem, ker sem imela veliko papirjev od razvojne ambulante, nekaterih preiskav in mnenje razvojne pediatrinje.
Glede tega kako hitro se popravi, bi dodala samo še to, da zelo veliko pomeni to, da tudi doma redno izvajaš vaje, ki jih dobiš, tako kot je odgovorila že fricka.
Papirje za podaljšanje pa sem oddala en mesec pred iztekom in dobila odgovor v 17 dneh.
LP vsem
M

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem