writing-img

POMOČ!!!

clock-img

10.01.2008, 17:20

clock-img

sandra80

pencil-img

66

prosim pomoč in nasvete kaj naj kupim sinu za prvi rojstni dan. prosim svetujte.
hvala 

clock-img

10.01.2008, 17:52

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

LEGO duplo ZOO (za starost 2-5 let)
user posted image
user posted image
sem tuhtala, da bi moji to kupil poleti, ko bo mela 1 rojstni dan.

aja, mogoče  kake druge od dupla - ki majo une res velike legokocke.
user posted image
moj mož je ful fen LEGOta in namerava met hude gradbene projekte s tamalo user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 10.1.2008 18:03:44 >

clock-img

10.01.2008, 18:29

clock-img

Hans

pencil-img

501

Tricikel, poganjalec, gugalni konjiček, govoreči kužek.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

10.01.2008, 19:02

clock-img

kitikat

pencil-img

27

samo  ne plastike!lepo prosim,zadnje case so vse igrace samo se plasticne take cenene. moj nasvet, pejt v muller drogerijo na otroski odelek, majo take lepe kocke lesene barvne vseh oblik, pa velik jih je.so v skatli kartonski valj oblike, tko da je  pol se skatla zanimiva za igrat.pa niso drage ksnih 15 evrov tam nekje.caw

clock-img

10.01.2008, 19:29

clock-img

jessy@

pencil-img

67

Meni pa so zelo všeč igrače od Selecte. So sicer drage, vendar se zelo obnesejo. To pa ti govorim iz izkušenj, ker delam v jaslih(1-2leti) in za Novo leto z vzg. največkrat naročiva igrače od Selecte. So pa to lesene in zelo kvalitetne igrače in otroci se z njimi zelo radi igrajo. Jaz bom svoji kupila za 1 roj.dan puzzle živali od njihuser posted image !
LP

28.1.2007 se je rodila naša princeska Lia.

clock-img

10.01.2008, 19:29

clock-img

TamaraJ

pencil-img

1456

LEGO DUPLO JE ZAKON!!

Amor Omnia Vincit

clock-img

10.01.2008, 22:07

clock-img

sandra80

pencil-img

66

jessy kje pa se da dobiti te kocke pri nam v sloveniji sem namreč iz maribora.

clock-img

10.01.2008, 22:26

clock-img

abj

pencil-img

39

Jaz pa ti svetujem, da za prvi rojstni dan ne kupuješ kaj ogromnega in dragega. Najprej počakaj, da vidiš, kaj vse bodo nanosili ostali (babice, tete,...).  Rajši mu položi denar na kakšno hranilno knjižico, igrač pa bo bolj vesel, ko bo malo večji.

clock-img

10.01.2008, 22:47

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Se strinjam z abj. Midva sva tako naredila. Itak je decembra dobila oh in sploh daril, pa ves čas kaj rabi. Strinjam se tudi s tisto, ki je hvalila lesene kocke. Naša jih je dobila za novo leto in jih ima zelo rada. Lego tako majhnemu otroku še ne bi kupovala.

clock-img

21.01.2008, 12:24

clock-img

afroodita

pencil-img

129

Če imaš čas se zapelji v avstrijo v tojs rojsa tam se ti zmeša od igrač in mu kupi nekaj  kar misliš da mu bo zanjimivo

clock-img

21.01.2008, 12:26

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Mi smo povedali babicam in dedkom da lahko kupijo tricikel in so ga.je super in mislim da se vsi malčki radi vozijo v njen

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem