cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

POMOČ.... KAJ JE TO?

clock-img

02.10.2007, 11:18

clock-img

jasa

pencil-img

30

Pozdravljene vse skupaj. Skoraj ne morem verjet kako se leto hitro obrne, saj mi konec meseca poteče bolniška in moj mali cukrček bo moral v vrtec. HUUUUUUDOOOOOO!!!!

Sedaj pa k težavi. Nekaj časa se nam dogaja, da se naš user posted image  "strese" oziroma "trzne" za sekundo, drgač je zelo firbčen, brihten,...super napreduje. V tej sekundi ko to naredi je čist priseben sam glavco mogoče mal dol nagne. Ne znam glih opisat. Sem dobila informacije , da naj bi bilo pri fantkih to pogosto med uriniranjem ali kakanjem. Tud mnenje enega pediatra je bilo, da ni to nič zaskrbljujoče. Sicer tega še nisem ppovedala naši pediatrinji, ker do sedaj tega z možem sploh še nisva opazila. Sedaj pri 10 mesecih se je to nekoliko pojavilo. Ima tudi katera od vas podobna opažanja? Je moja skrb res odveč?

clock-img

02.10.2007, 11:27

clock-img

mika

pencil-img

6485

naša je imela takšno obdobje od 4-6mes in takrat sem vedela, da je kakala.

clock-img

02.10.2007, 11:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mika

naša je imela takšno obdobje od 4-6mes in takrat sem vedela, da je kakala.

Ti si vedla da je kakala, kaj pa naj jasa ve? Kak si naj ona razlaga ta pojav?user posted image  Joj, ta bo težka. Jasa boš mogla kaj več povedat ko pa to, da je brigtna in firbčna..malo še povej kakšne navade ima, kaj poje pred in po trzavici, kaj dela...saj razumeš.

clock-img

02.10.2007, 11:41

clock-img

Anonimen

A-ja, ne, naš ko je kakal, se je napel, da je bil čist rdeč, takole trznil je pa res, ko je lulal. Tako pravi, da mu je nekako prijetno, pa da zato trzne, saj tastar tudi če včasih, pravi, da ga za ušesom požgačka.

clock-img

02.10.2007, 11:47

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ponavadi tako trzajo ko lulajo ker jim je prijetno. Spremljaj malo, ko bo spet trznil in probaj pleničko če je topla od lulanja.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

02.10.2007, 11:52

clock-img

Anonimen

ker jim je prijetno.

No samo da jim paše, to je važno jasa.

clock-img

02.10.2007, 11:59

clock-img

lex

pencil-img

6532

Moj se je cel stresel ko je lulal. In to zelo dolgo. Pa naj bi menda to delali ko lulajo.user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

02.10.2007, 13:24

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

naša user posted image  se tudi strese ko lula, samo ne vedno

clock-img

02.10.2007, 13:35

clock-img

mika

pencil-img

6485

Ti si vedla da je kakala, kaj pa naj jasa ve?

ja, pa res.
mogoče bi takrat stisnila pleničko in če je toplo, je lulal. jaz sem večkrat začutila toploto, ko je lulala medtem ko je sedela na mojih nogah.

clock-img

02.10.2007, 15:17

clock-img

binica

pencil-img

512

Lana se tudi od vedno malo strese, ko se polula. Sedaj, ko nima več pleničke in se strese, je znak, da ji je malo ušlo user posted image

clock-img

02.10.2007, 15:23

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

To sem jaz danes že drugič opazila pri mojemu ... nisem pa vedela, da je to zaradi lulanjauser posted image

clock-img

02.10.2007, 20:34

clock-img

rožica81

pencil-img

774

Tudi mojega sina strese, ko lula. Ful dolgo časa nisem vedela, zakaj ga stresa, pol je pa moja mami enkrat rekla: " A lulaš, a ne?" No, pol mi je bilo pa kmalu jasno, ko ga je na previjalni streslo, pa je bilo vse mokro user posted image

clock-img

02.10.2007, 22:41

clock-img

Bubacka

pencil-img

282

Ja ja najno je tud strese tu pa tam ko lula,user posted image  ali pa ce poje nekaj kislega, ali kaj takega da njej ne pase!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem