writing-img

POMOČ

clock-img

05.07.2005, 18:15

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Še eno vprašanje ki me razjeda že cel teden. Ali je imela katera to težavo, da je mogla po ene 3X na dan na velko potrebo proti koncu???? Mislim to je pa višek pa saj nič takega ne jem ampak skos me po malo šraufa in pol :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: do WC-ja.

Kaj je to???

clock-img

05.07.2005, 18:22

clock-img

Sash

pencil-img

133

:ups: Cipresa to se dogaja tudi meni. In vsako spremembo, ki se mi dogaja upam, da je to to. Že nestrpno čakamo tega najinega prvega :angel:.
Upam, da nama katera reče, da so to mogoče tisti prvi znaki :)-! Moj :love: že komaj čaka, da me pelje v porodnišnico, sama pa komaj čakam :duda: pa bomo vsi v 9nebesa!
Srečno!
:sloncek::nosecka:Sash:kuza:

clock-img

05.07.2005, 18:23

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Se ena ki hodi vcasih po 3 krat na wc na ta velko potrebo.
:nosecka:38t

clock-img

05.07.2005, 18:26

clock-img

Anonimen

Hej, Cipresa!
Pri meni je bilo isto. Ampak sem imela celo nosečnost zlo redno prebavo...3x na kakanje na dan:bravo:

Lahko, da je to to...držim pesti!!!

Pa zapomni si: POPADEK JE TVOJ PRIJATELJ :bravo:
da ne boš tko kot jaz ...

T.

clock-img

05.07.2005, 19:03

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

O tinka naj se izpolnijo tvoje besede!!!

Ja vsako spremembo takoj opazim pa nevem no mogoče že mal preveč jamram sam vse me že tolk boli pa noge po stegnih mam tak občutek kot da nimam nič mišic kar švoh so, pa špikanje, pa danes je še :duda: čist miren in nič ni od njega.
Saj vem imam še 20 dni do konca pa sem mal nestrpna.

clock-img

05.07.2005, 19:10

clock-img

lana 5

pencil-img

270

Draga Cipresa mogoče pa je to to. Bom se zate držala pestke in upala da :kuza: po svojo :duda:.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem