writing-img

POMOČ - NETO STARŠEVSKO NADOMESTILO

clock-img

16.10.2008, 19:33

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Pozdravljene!

Moj dragi je koristil očetovski dopust (avgusta 10 dni in septembra 1 dan), pa se nama je neto izplačilo zdelo prenizko, zato sva se danes poglobila v številke. Vse skupaj sva preverila tudi na strani CSD Šiška
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp
Ugotovila sva, da je pri izplačanem starševskem nadomestilu drugače obračunani davki in prispevki: za avgust je bruto znesek 365,73 €, nakazano pa je dobil 213,67 € (po izračunu na strani CSD Šiška pa bi neto izplačilo bilo 278,78), prav tako je neto znesek prenizek tudi za september (glede na internetni izračun). Ker bo on koristil dopust za nego in varstvo otroka, naju zelo skrbi, da bo takšna razlika tudi takrat, kar pa se bi nama krepko poznalo na najinem proračunu. Ali ima katera podobne izkušnje ali pa se vaši neto zneski ujemajo? Ali je normalno, da je pri starševskem nadomestilu treba plačati toliko več davka kot pa pri plači???user posted image Ker nama res ni nič več jasno... user posted image user posted image user posted image kar zjokala bi se user posted image
Prosim, naj mi katera razloži, kaj se dogaja. Hvala in lep večer.

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

16.10.2008, 19:56

clock-img

Anonimen

user posted image malo čudno mi to deluje. Preveri raje na CSD-ju.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem