writing-img

POMOČ - servis otroških vozičkov

clock-img

01.07.2011, 11:11

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

NUJNO - prosim za pomoč, in sicer me zanima kje je kakšen servis otroških vozičkov. Imam voziček ene nn znamke in mi je šla zavora na zadnjih kolesih pa bi ga dala popravit.
Ali kdo pozna koga, ki servisira vozičke ne glede na znamko? Saj je podoben sistem kot pri recimo Quinnijih. Kje je pa servis za Quinnije?

Res hvala za pomoč.

clock-img

01.07.2011, 12:54

clock-img

Anonimen

V BC imajo servis vozickov.

clock-img

08.07.2011, 21:14

clock-img

anajan

pencil-img

150

S temi servisi je malo nerodno. Obstaja servis za skoraj vse vozičke nekje v Kranju. Kje točno je skrivnost, ki jo babycenter ne izda. Tako moraš voziček odpeljati do babycentra oni pa ga posredujejo naprej. Če kdo ve kako do tega servisa mimo BC, naj sporoči.

Vsak dan je nekaj posebnega.

clock-img

08.07.2011, 21:51

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Ja, sem se srečala s to težavo user posted image  telefonske sploh ne dajo, na e-mail pa nobeden ne odgovarja, tako da nimaš šans, če nisi kupil vozička v BC

clock-img

11.07.2011, 11:44

clock-img

Luns

pencil-img

226

Jaz sem kupla rabljen maxi cosi voziček, modela že zdavnaj ne prodajajo več. In se mi je zlomila zaponka na pasu peljala sem ga v baby center, oni so ga dal na servis. Plačala sem cca 20€, nobenga problema. Pa ni bil voziček kupljen pri njih.

clock-img

13.07.2011, 08:47

clock-img

anajan

pencil-img

150

Baby center da na servis vse vozičke, ne glede na čas in kraj nakupa.

Vsak dan je nekaj posebnega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem