writing-img

POMOČ DEKLETA

clock-img

21.08.2005, 13:56

clock-img

rose22

pencil-img

236

Pred priblizno dvema mesecima sem imela takoj po zanositvi SS.Zdaj mi M zamuje 4 dni.Prsi so bolece,spika me po jajcnikih,obcasno se pojavlja spodaj bolecina,ki je ne znam razlozit,ampak ni podobna tisti pri M,test BC 3x negativen,1x,zelo cuden rezultat kot da bi hotel biti pozitiven pa ne bi hotel bit,skratka zelo zelo rahel:roza:,krvni testi cudni.Kot so mi v lab.povedali je rezultat rizicen.Se pravi ne ve se ali sem ali ne.Jaz sem cist na tleh,zelo pa si zelim da bi bilo :roza: in da bi tudi jaz lahko oznanila da bomo imeli :duda:

clock-img

21.08.2005, 14:57

clock-img

rozica11

pencil-img

166

Oj rose22,

ja jaz ti želim vse najboljše, da bi le uspelo. Znaki, ki jih navajaš, so lahko tudi nosečniški, saj pri meni so taki in še vedno trajajo. V spodnjem delu trebuha se vsake toliko časa pojavlja bolečina, ki je podobna tisti pred M, vendar vseeno malo drugačna. Tako da ni za obupat, itak pa UPANJE UMRE ZADNJE.

Veliko sreče in upam da si že :nosecka:.

Pozdravček, :rozica:

clock-img

21.08.2005, 15:16

clock-img

rose22

pencil-img

236

Ti ze 100% ves da si al se tud ne.Kolk casa ti zamuja M.Hvala za lepe zelje

clock-img

21.08.2005, 15:23

clock-img

rozica11

pencil-img

166

Ja vsaj upam...delala sem test BC mini (4x) in BC navaden 1x in je povsod pokazalo :roza:. Seveda pa bom še malo v skrbeh dokler G ne potrdi. M mi zamuja 2 dni, sicer pa je zelo redna. Bom držala :miska: za obe in tudi druge da bo vse v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem