writing-img

POMOČ HITRO!!!

clock-img

25.10.2005, 22:33

clock-img

riki

pencil-img

55

Moj mali je bil danes 1. cepljen in je zdaj dobil 38. vročine. Dala sem mu svečko, ki pa mi jo je takoj pokakal. Ali mu dam lahko takoj še eno, ker mu zgleda vročina raste. Hvala

T. R. I. S. T. A. N.

clock-img

25.10.2005, 22:35

clock-img

Anonimen

ja, seveda, če jo je pokakal, lahko.

clock-img

25.10.2005, 22:36

clock-img

duda

pencil-img

30

Kaj če bi poklicala dežurnega pediatra. Na Viču spadamo pod Metelkovo, tako da če pokličeš tja boš sigurno dobila najbolj strokoven odgovor.

clock-img

25.10.2005, 22:37

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Kot je Splišni napisala.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

25.10.2005, 22:38

clock-img

Alina

pencil-img

297

Ja bogi mali revček.
Če veš, da se svečka ni stopila, mislim, da lahko. Jaz uporabljam sicer sirup Lekadol ali Calpol.

Malo počakaj, da vidiš kaj ti bodo svetovale malo bolj izkušene punce.

clock-img

25.10.2005, 23:46

clock-img

Anonimen

Če bo vročina še rastla,začni tvojega otroka ohlajat v hladilni kopeli,ker je pri visoki vročini pri tako malem otroku večje tveganje za vročične krče.Najprej daj zdravilo,če to ne bo pomagalo,skopaj otroka v mrzli vodi(36.5-37.0'C)!Ali pa preiskusi še prej en domač recept-otrokove zoknje namoči v mrzel kis,daj mu jih na noge,preko obuj še ene suhe zoknje.Pusti na nogah tako dolgo,dokler se spodnji ne posušijo.Pri nas vedno pomaga.

clock-img

26.10.2005, 11:17

clock-img

mišek

pencil-img

108

Če se je res TAKOJ POKAKAL  mu lahko daš še eno, če pa se je že malo stopila pa počakaj pa boš videla kako je s temperaturo, če mu narašča pa potem začni s ohlajevalno kopeljo.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem