writing-img

POSPEŠENA PREBAVA

clock-img

13.04.2006, 13:09

clock-img

Anonimen

Velikokrat pišete, da imate probleme z zaprtostjo v nosečnosti. No jaz s tem nikoli nisem imela težav, opažam pa, da imam sedaj v zadnjem mesecu nosečnosti zelo pospešeno prebavo. Ne bi ravno mogla reči, da je driska, grem pa 2-3 krat na dan na blato, ki je precej mehko.
Me zanima ali je še katera imela takšne težave in ali to mogoče naznanja čiščenje pred porodom?

clock-img

13.04.2006, 13:16

clock-img

milla

pencil-img

116

Lahko ti rečem samo srečnica user posted image . Jaz sem v 24. tednu pa grem redko vsak dan. Bolj na dva dni- pa še to ob donatu in actimelu zjutraj! Si mi pa dala vsaj upanje, da bo potem mogoče drugače user posted image

clock-img

13.04.2006, 13:26

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Jaz sem že kot otrok bila bolj nagnjena k zaprtju, te težave so me spremljale do nosečnosti.
V nosečnosti pa se je vse na glavo postavilo, tako da celotno nosečnost nimam težav z zaprtjem, temveč imam bolj pospešeno prebavo. Tako da bodiva srečni, da nimava teh problemov. Tako je pač v nosečnosti nič nima več smisla.

Prve mesece sem tudi zaradi slabosti zelo hujšala in irinično vse knjige o nosečnosti so samo opozarjale "ne zredite se preveč", jaz sem se pa hotla zredit pa v niti eni knjigi nisem našla nasveta.

Moja nosečnost je že od začetka čisto konta kot vsi govorijo in kot v knjigah piše.

clock-img

13.04.2006, 13:28

clock-img

Pinga

pencil-img

306

Anonimna, tudi pri meni je bilo podobno. Kar nekaj časa se je pripravljalo, nekega popoldneva ( točno 7 dni pred rokom ) pa po kosilu taka driska kot še v življenju ne in čez 8 ur smo že dobili našo princesko.
Zgleda da pri nekaterih kar narava poskrbi, da je telo pripravljeno na porod.

Pa lep pozdrav.

clock-img

13.04.2006, 19:07

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Anonimna, bodi vesela. Jaz sem v zadnji nosečnosti morala 8 - 10 x na WC. Pa nisem nikoli imela driske.  user posted image  Sem pa dobesedno žrla vse. user posted image  Sploh pa sladko. user posted image   Je to tudi dobro, saj sem se v 6 mesecih user posted image  zredila le 3 kg. Sem pa po porodu bila ful slabokrvna, tako, da 1,5 mesec nisem morala nikamor it, ker se mi je ful vrtelo. user posted image  

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

14.04.2006, 08:42

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Mene pa sedaj v 9. mesecu nosečnosti boli želodec in tudi večkrat me zvije, torej imam pospešeno prebavo, vendar pa ne drisko.

clock-img

14.04.2006, 18:09

clock-img

BONHEUR

pencil-img

66

Ja, jaz sem imela tako prebavo v prejšnji nosečnosti, pa vmes in zdaj spet. Včasih grem na WC tudi po petkrat ali večkrat na dan, ne da bi imela drisko. Potem pa pravijo, da sem zato tako suha. Saj ti si tudi najbrž, a ne, če imaš tako dobro prebavo?
Je pa res, da jaz popijem dosti tekočine in pojem tudi veliko sadja (tudi suhega). 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem