writing-img

POSTELJICA ZA DOJENČKA

clock-img

31.01.2005, 13:10

clock-img

inara

pencil-img

135

Mizarju smo dali delati posteljico, ki bo velika toliko, da bo naš :duda: imel vzmetnico dimenzije 140*70cm.Zanima me, če katera ve do katere starosti cca. nam bo posteljica prišla prav in, če je težko kupiti baldahin in varnostne blazine za okoli postelje kar tako posamično. Ima katera izkušnje s tem?

Pozdravčki:sloncek:

clock-img

31.01.2005, 13:13

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

moja je cca. enako - malenkost manjša. sem jo imela do ali 6 leta. takrat sem dobila svojo sobico pa sestrica tudi.
komplet z posteljico stane na madžarskem 8 jurjev, skoraj pol cenj kot pri nas, ti ni treba posebaj kupovat.

clock-img

31.01.2005, 13:14

clock-img

Anonimen

Posteljico dimenzije 125 x 65 imamo mi in naš otrok bo marca star 3 leta, pa v njej še vedno uživa in nič ne kaže, da bi bila kaj premajhna. Tako da bo vaša kar za dolgo časa, ugibam da nekje do 5 ali 6 let.
Kar se tiče nakupa baldahina in blazin pa sem imela jaz resnično težave, ko sem hotela to kupiti posebej. Se mi zdi, da je največ ponudbe obojega skupaj, pa še oblačilo za kovterček je zraven. Je pa kar drago, tako da sem jaz moje kupila v Toysu v Avstriji, kjer je bilo občutno ceneje kot pri nas.

clock-img

31.01.2005, 13:16

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem komplet posteljnino,pa baldanihcek skratka vse kupila v toysu za 100eur...pri nas posamicno nisem dobila,pa tud mal bi mi blo prevec pisano,ce bi blo vse razlicno...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem