writing-img

POSTELJNINA IN JOGI

clock-img

17.03.2005, 15:12

clock-img

inara

pencil-img

135

POZDRAVLJENE,

ZANIMA ME KJE SE PRI NAS NAJBOLJ SPLAČA KUPITI JOGI PA POSTELJNINO?
VČERAJ SEM BILA V BABY CENTRU, KJER SEM VIDLA KOMPLET POSTELJNINE(KOVTER PA PREVLEKA,"POUŠTER" PA PREVLEKO, RJUHO IN ZAŠČITNA BLAZINA ZA OKOLI POSTELJICE (ZA 140*70 POSTELJICO) ZA 22.000 SIT.SE MI ZDI KAR DOSTI.

JOGIJE SEM VIDLA KAR UGODNE PRI SONČKU NE VEM PA ZAKAJ NE PRODAJAJO POSTELJINE.

KAM NAJ GREM-ČAKAM VAŠE NASVETE.

LEP POZDRAV:sloncek:

INARA IN NJEN :duda:

clock-img

17.03.2005, 15:21

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Posteljnino imajo ugodno v Odejci na Brezovici pri Ljubljani. Jaz sem jo tam kupila V BC enaka posteljnia 36000sit, v ODejci pa 17000sit. Občutna razlika za ista stvar.
Jogi pa smo pri nas kupili v Lesnini, misim da je bil okoli 7000sit, pa tapravi jogi, ne pena.
Lp

clock-img

17.03.2005, 22:51

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Idi pogledat v Aladdin-a. Ja sem tam kupila komplet(vse to kar si sama naštela) pa sem dala okrog 15.000 sit. Je bila zelo občutna razlika v primerjavi z Baby centrom. Tako da sem si še zraven privoščila baldahin, ki je prišel 5.000 sit.

Jogi pa sem kpila v Baby centru, dala pa sem 15 tisoč.

LP:)

clock-img

18.03.2005, 11:35

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

men je bla ena posteljnina v pikapolonici ful všeč...je gor številka dobavitelja, pa bom kar tja poklicala, mogoče je direkt kaj ceneje (pa še vsega tistega ne bi rabla v kopletu)

imam pa problem z jogijem...kam ga lahko dam krajšat :zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem