writing-img

POSVETOVALNICA PRI LETU IN POL

clock-img

16.02.2006, 10:58

clock-img

ticika

pencil-img

108

včeraj sem dobila dopisnico da imava s hčerko čez dva tedna posvetovalnico in cepljenje. Nikjer pa nisem zasledila katero cepljenje naj bi bilo pri starosti leto in pol.
Pa še nekaj? Tiste, ki ste iz šk.loke a mogoče veste ali je šla dr. Šarfova v pokoj in jo sedaj dr. Avsenik nadomešča?

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

clock-img

16.02.2006, 12:03

clock-img

Evina

pencil-img

75

ja dr. Šarfova nima več posvetovalnice. Kolegica je tudi tja vozila hčerko, pa so ji rekli, da jo še lahko vozi tja, če se predhodno dogovori z dr. Šarfovo. Pa se je odločila, da bo začela pri kakšni drugi. Zdaj jih je kar nekaj: Avsenikova, Rusova, Jerankova, pa še ena...

clock-img

16.02.2006, 12:26

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=788311&mpage=1

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

16.02.2006, 13:13

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Tudi mi2 z Brino imava dr.Šarfovo za zdravnico in sem jo ravno pred tednom vprašala, kako je zdaj s tem. Pa se je samo zasmejala in rekla, da še vsaj 4 leta ne bo šla v pokoj in da je samo posvetovalnico prepustila drugi zdravnici.. 
S tamalo imava tako cepljenje (ne vem za kaj?) in posvetovalnico 22.2. zjutraj, pri dr. Rusovi. Mogoče se pa še vidimo!

Lp, DeVilla user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem