writing-img

PO PDP še vedno ni nič

clock-img

08.06.2013, 14:55

clock-img

Jasna1985

pencil-img

4

Pozdravljene.
Imam eno vprašanje. PDP sem imela 4.6.2013 in sem sedaj 4 dni po roku - gre za prvo nosečnost. Danes sem bila na CTG, prav tako me je vaginalno in UZ pregledala tudi ginekologinja. Pred tem mi niso delali vaginalnih pregledov, danes pa mi je po vaginalnem pregledu G rekla, da se spodaj še nič ne pripravlja na porod. Njen ton glasu (zvenela je zaskrbljena) in ta stavek mi je sprožil nekakšen strah in en kup vprašanj, ki sem jih dobila po odhodu iz pregleda.
Kdaj naj bi se na porod pričelo "spodaj" pripravljati?

Hvala vam za vaša razmišljanja in odgovore.

clock-img

08.06.2013, 15:17

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Lahko se začne pripravljati jutri in pojutrišnjem rodiš. Brez panike. user posted image Če se pa slučajno ne bo nič dogajalo, ti bodo najbrž nekje 10 dni čez PDP sprožili porod z umetnimi popadki.

clock-img

08.06.2013, 15:17

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Itak boš verjetno zdaj hodila na CTG vsak drugi dan, te bodo bolj podrobno spremljali.

clock-img

09.06.2013, 20:34

clock-img

Špelička

pencil-img

295

Meni se niti 10 dni po PDP-ju ni nič začelo pripravljat, zato sem imela sprožen porod. Ker je bil to moj prvi porod, niti ne vem, kako je če gre naravno, jaz sem imela s sproženim porodom odlično izkušnjo pa še z opranimi lasmi in zdepilirana sem šla rodit user posted image user posted image user posted image .

Nikoli ne veš, morda pa te preseneti še danes. Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem