cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

POpadki-čisto na začetku?

clock-img

12.08.2007, 12:35

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Sicer sem enkrat že rodila,ampak se res ne spomnim kako so se začeli popadki.user posted image Pa že doma mi je plodovnica odtekla.

Sedaj pa me že par dni močno boli v križu-bolečina pride in popusti, pa čisto v spodnjem delu trebuha,kot da bi me močno na blato tiščalo. Spodaj me čisto vse boli (saj ne vem,če so sramne kosti al medenične,ker res vse boli---ko hodim,sedim,najhuje je ponoči,ko hočem spat,pa mi trebuh otrdeva,pa ko je treba s postelje ustat,...)user posted image

je možno,da se kaj začenja?

aja,sem pa v 35.tednu

clock-img

12.08.2007, 12:46

clock-img

Anonimen

Možno je,da so to priprave tvojega otročka,za prihod na ta svet...

clock-img

12.08.2007, 13:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.08.2007, 13:36

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Saj vem,da bi bilo fajn še malo počakat,samo se mi zdi,da je vsak dan huje. PA še skrbi me,ker sem tudi v prvi nosečnosti imela okrog 35.tedna težave in bolečine v križu,pa je ginekolog ugotovil,da sem imela popadke in se odprla.

clock-img

12.08.2007, 13:37

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

IZVIRNO SPOROČILO: žarnica

Sicer sem enkrat že rodila,ampak se res ne spomnim kako so se začeli popadki.user posted image Pa že doma mi je plodovnica odtekla.

Sedaj pa me že par dni močno boli v križu-bolečina pride in popusti, pa čisto v spodnjem delu trebuha,kot da bi me močno na blato tiščalo. Spodaj me čisto vse boli (saj ne vem,če so sramne kosti al medenične,ker res vse boli---ko hodim,sedim,najhuje je ponoči,ko hočem spat,pa mi trebuh otrdeva,pa ko je treba s postelje ustat,...)user posted image

je možno,da se kaj začenja?

aja,sem pa v 35.tednu

Vse to se tudi jaz sprašujem, ampak s to razliko, da nisem še nikoli rodila. Tudi meni s že dva tedna nekaj dogaja, ampak ne vem kaj, baje so to bili lažni popadki. Čist sem zmedena in čakam prave. Upam, da jih bom spoznala in šla pravi čas v P.

clock-img

12.08.2007, 13:38

clock-img

Anonimen

Kaj pa, če bi se šla pokazat do ginekologa?? Kdaj imaš naslednji pregled? Kdaj pa PDP?

clock-img

12.08.2007, 13:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.08.2007, 14:52

clock-img

žarnica

pencil-img

706

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Kaj pa, če bi se šla pokazat do ginekologa?? Kdaj imaš naslednji pregled? Kdaj pa PDP?

pregled imam šele 22.8.,PDP pa 21.9.

clock-img

12.08.2007, 14:59

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

Jaz bi šla kar v porodnišnico se dat pregledat.Če še nič ni te pa pošljejo domov in še pomirjena boš.

clock-img

12.08.2007, 17:42

clock-img

Anonimen

Imava PDP blizu. user posted image

Kar pejdi se pokazati v porodnišnico. Pa še glede na to, da si imela v prvi nosečnosti podobno situacijo. Kako pa so ti takrat pomagali?

Srečno, pa sporoči kaj je bilo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2007, 17:55

clock-img

žarnica

pencil-img

706

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Imava PDP blizu. user posted image

Kar pejdi se pokazati v porodnišnico. Pa še glede na to, da si imela v prvi nosečnosti podobno situacijo. Kako pa so ti takrat pomagali?

Srečno, pa sporoči kaj je bilo. user posted image user posted image user posted image

sem se odločila,da danes še ne bom panike zganjala,da bom jutri svojega ginekologa poklicala (če ni na dopustu),pa šla do njega.

Prvič sem bila v 35.tednu odprta en prst in mi je rekel G,da je že vse pripravljeno,glavica spuščena,MV zmehčan in da če bo mala zdržala še en teden,bo super. No,pa sem rodila točno na 38.teden.user posted image

clock-img

12.08.2007, 17:58

clock-img

April

pencil-img

5459

Če praviš, da je že par dni tako stanje, me čudi, da že nisi poklicala svojega g. To, da trebuh otrdeva je čisto normalno, tudi bolečine niso nič neobičajnega saj se telo pripravlja na porod. Kako intenzivne so, pa najbolj sama veš. Jaz pri sebi vem, kdaj boli "normalno", kdaj pa bi bilo treba poklicati zdravnika. Sicer pa sem raje zastonj poklicala. Te vsaj pomiri, če ne drugega.

clock-img

14.08.2007, 16:56

clock-img

Anonimen

Žarnica, kaj si uredila?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem