writing-img

PP pliko swich

clock-img

08.03.2009, 10:45

clock-img

xerox

pencil-img

244

A ga ma katera in ali imate tudi ve težave s kolesi v nakupovalnih središčih? Ko je kakšna gladka podlaga, ploščice ipd mi ful štekajo kolesa, grejo kr po svojeuser posted image

clock-img

08.03.2009, 10:58

clock-img

lea23

pencil-img

517

meni je lušten voziček, in ga bomo imeli za drugega otroka. izkušenj z njim žal še nimam.
me pa nekaj zanima - zakaj takšna razlika v teži?
pliko p3 tehta 8kg, switch pa 11 kg user posted image  
kakor jst vem je razlika samo v tem da se pri switchu obrne sedež tako da dojenčka lahko tudi gledaš, in da je primeren od novorojenčka.  

clock-img

08.03.2009, 11:16

clock-img

benika

pencil-img

7793

Isto se je meni dogajalo pri Speedi-ju. Po vseh trgovinah so kolesa blokirala.

clock-img

08.03.2009, 12:05

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: xerox

A ga ma katera in ali imate tudi ve težave s kolesi v nakupovalnih središčih? Ko je kakšna gladka podlaga, ploščice ipd mi ful štekajo kolesa, grejo kr po svojeuser posted image

enako. voz zanič.

clock-img

08.03.2009, 19:26

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Isto se je meni dogajalo pri Speedi-ju. Po vseh trgovinah so kolesa blokirala.

ah daj no,kaj lažeš user posted image user posted image user posted image  (bivša christy,imam nazaj svoj prvoten nickuser posted image )

clock-img

08.03.2009, 20:13

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

To se meni tudi dogaja na Buzzu. To je zaradi gladke površine.
Blokiraj prednja kolesa, ko prideš pa ne bo težav.

clock-img

09.03.2009, 10:16

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

jaz sem mela pri switchu iste težave...pa cel kup drugih ogromnih...brr groza od vozička...z janejem nimam teh težav

v pikapolonici, pa same probleme z reklamacijo vozička...so pravi ...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

clock-img

09.03.2009, 10:24

clock-img

pingo80

pencil-img

251

Mi imamo tud PP pliko swich pa Bušica, ni zanič, kot praviš. Če zablokiraš sprednja kolesa, lahko lepo voziš po gladkih površinah. Men je super voziček, ker jo lahko gledam v športnem delu.

clock-img

09.03.2009, 12:25

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Mi tudi nimamo teh problemov.Zaenkrat sem zelo zadovoljna z njim user posted image

clock-img

09.03.2009, 12:43

clock-img

pizamca

pencil-img

146

Sprednja kolesa se staknejo dol, se umijejo in spet lepo laufajo. Zdaj pozimi se je tudi meni to dogajalo, pa sem najprej mislila, da bo treba kaj podmazat, potem pa je moj samo spucal in je spet v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem