writing-img

PRŠICE

clock-img

25.11.2005, 10:16

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Zdravnica mi je rekla,da moram za otroka kupiti posebno pregrinjalo za na jogi proti pršicam,pa me zanima kje to prodajajo pa kakšna je cena?A prodajajo mogoče tudi kovter proti pršicam?

clock-img

25.11.2005, 10:28

clock-img

Anonimen

V alergoloških ambulantah bi morali imeti posebno knjižico v kateri je naslov izdelovalca posebnega posteljnega perila.Meni je žal sem ga nekam založila.
Dobiš posebno napenjalno rjuho za jogi,prevleko za vzglavnik,pa tudi prevleko za prešito odejo.
So pa tudi privatniki,ki se ukvarjajo z izdelavo perila.
Sicer pa prva samo pomoč:stran z zavesami,tepihi,vsak dan z vlažno krpo brisanje prahu po pohištvu in tleh.Sesanje jogija in pobrisat z vlažno krpo.
Cene posebnega postejlnega perila so kar visoke.Naprimer za rjuha za jogi je okoli 25 tisočakov.Ne bom trdila!

clock-img

25.11.2005, 11:00

clock-img

dix

pencil-img

897

REs je, pregrinjalo za jogij za mere 90x200 stane 25 tisoč!!!!

Vtipkaj v googlija INTERVENT in mislim da bi morla dobit pravi zadetek od firme ki se ukvarja s tem.

clock-img

25.11.2005, 11:35

clock-img

Andra

pencil-img

825

Kaj pa če kupiš samo jogi proti pršicam, posteljnino pa tako ali tako pogosto menjaš?Ne vem, samo razmišljam...

clock-img

25.11.2005, 13:40

clock-img

urška

pencil-img

3136

BPT Tržič dela posteljnino z actigardom; jogi rjuhe in prevleke za kovtre in povštre; jaz sem tako posteljnino kupila prijateljici za darilo in je ful zadovoljna.
kolikor vem je kovter proti pršicam tisti, ki je filan z umetno filo in ne npr. z bombažem ali volno.

poglej pa če na maremico.si. to je podjetje ki prodaja vodne postelje lectus in imajo tudi kovtre in povštre in posteljnino. cene so mogče res malo višje, vprašaj.

clock-img

26.11.2005, 22:03

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Našemu tamalemu so nedavno nazaj odkrili alergijo na pršico.Mi smo že prej imeli antialergijske povštre in kovtre.Zdaj se bomo pa mogli še bolj intenzivno spoprijeti s tem problemom.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

28.11.2005, 00:09

clock-img

Titiii

pencil-img

2

Tile so res dobri:
http://www.intervent-m.si

clock-img

28.11.2005, 07:48

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

oj. bodi pozorna tudi za povster, jest mam prav za astmatike povster, k sem full alergicna na prsice. mam ga ze delgo  casa, zato nevem kje je kupljen in za koliko denarja.

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem