writing-img

PREGLED??

clock-img

31.01.2007, 10:37

clock-img

yaris

pencil-img

549

Mene že lep čas špika v jajčnikih. Že tri tedne. user posted image  pa je ravno končala.
(Zdaj pa delava na temu, da bi imela še enega otročička).
Pred tremi leti sem imela cisto na jajčniku in pravijo da cista rada spet pride. Takrat sem tolko odlašala, da je cista počila in me je bolelo kot...
Zdaj pa se po pogovarjanju z mojim dragim odločam, da bi šla h ginekologinji na pregled. Kaj menite??

clock-img

31.01.2007, 11:33

clock-img

upica

pencil-img

184

Seveda,
preventivni pregled je zaželjen, pa še bolj boš pomirjena, če boš vedela, da je s teboj vse v redu.

clock-img

31.01.2007, 11:35

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Jaz bi na tvojem mestu šla k ginekologinji. Naj te pregleda in pove kaj je. Pa vso srečo. In, da čim prej zagledaš user posted image  user posted image .

clock-img

01.02.2007, 05:36

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Tudi ujaz se strinjam s tem, da je najbolje da greš preventivno na pregled. Upam, da vaju čimprej doleti sreča in bosta kmalu zagledala plusek

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

06.02.2007, 07:19

clock-img

vivo per lei

pencil-img

23

yaris.. odločila sem se.. najtežja odločitev v mojem življenju.. prekleto.. ti povem,tako sem na tleh.. pa ne bi tarnala v nedogled,je kar je,bo kar bo.. tako je življenje.. rada bi ti povedala,da tudi jaz čakam na 15.februar.. no,ti na 16.. pa bi te prosila.. če se mi oglasiš še kaj..  ? hm, Valentinovo se bliža.. tako sem si želela..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem