cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PREGLEDI V NOSEČNOSTI

clock-img

02.12.2005, 15:02

clock-img

Reja

pencil-img

545

Pozdravljene.

Jaz sicer še delam na user posted image , te dni še celo pospešenouser posted image .

Imam pa nekaj vprašanj o pregledih, ko bom enkrat zagledala user posted image .

Po vsej verjetnosti bom G poklicala takoj, ko bo test pozitiven.

Kdaj potem sledi prvi pregled in kako pogosti so naslednji?

Kako to uredite v službi - imate tisti dan bolniško, dopust, prost dan?

Najlepša hvala za odgovore.

clock-img

02.12.2005, 15:10

clock-img

Anonimen

Kolikor jaz vem, te G na prvi pregled naroči nekje do 12. tedna, saj je prej tako ali tako vse rizično. Potem do 7. meseca pregledi 1x na mesec, v 8. mesecu 1x na 14 dni in zadnji mesec 1x na teden (odstopanja so odvisna od G in od potrebe po pregledih). Bolniška zaradi pregledov verjetno odpade (razen, če imaš zelo tolerantne šefe), prost dan pa tudi skorajda ni smiseln, saj se poskusiš naročiti na pregled izven svojega delovnega časa. Če si pa iz kateregakoli razloga na bolniški zaradi nosečnosti, je pa tako ali tako vseeno.

clock-img

02.12.2005, 15:12

clock-img

Reja

pencil-img

545

Hvala za pojasnila.

clock-img

02.12.2005, 16:00

clock-img

Anonimen

Na dan ti pripadata 2 uri za zdravnika, skupaj letno pa 20 ur. Jaz sem to izkoristila. Ni bilo težav. Sem pa imela 10 pregledov v nosečnosti.

clock-img

19.12.2005, 19:11

clock-img

Reja

pencil-img

545

S kom pa si se to dogovarjala, s kadrovsko službo, šefom, direktorjem?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem