writing-img

PREKINITEV PREŽIVNINE

clock-img

02.06.2006, 22:34

clock-img

bajsek

pencil-img

198

Čao!

Imam (spet) eno vprašanje. Jaz in moj partner nimava skupneha prebivališča, čeprav živiva skupaj. Imava otroka, ki je prijavljen pei meni. Ko sva šla na socialno uredit očetovstvo, so nama rekli, da morava uredit še plačevanje preživnine, kao da je tak zakon. In sva verjela in sva mogla jit na sodišče to zrihtat (k da sva na smrt skregana). Zdj sem pa ugotovila, da so naju nat..... A mogoče kdo ve, ali se da to preklicat (preživnina gre namreč v moje dohodke za socialno, za štipendijo,...)?
lp

clock-img

02.06.2006, 23:16

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Po moji vednosti mora starš, ki z otrokom ne živi, zanj plačevati preživnino. Tega ne moreš preklicati, ker je starš po zakonu dolžan preživljati otroka.

Morda bi vama kaj pomagalo, če bi znesek preživnine spustila na minimum?

clock-img

03.06.2006, 07:16

clock-img

Anonimen

Preživnino mora plačevati tisti od staršev, ki z otrokom dejansko ne živi. Če v resnici živita skupaj (ne glede na to, kje je kdo prijavljen in ali sta poročena ali ne), potem to ni treba.
Sem na istem. Samo pojdi povedat, da živita skupaj.

clock-img

03.06.2006, 08:49

clock-img

Anonimen

Midva živiva skupaj ampak on ni tukaj prijavljen pa nisva imela tega sranjauser posted image

clock-img

03.06.2006, 10:48

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Midva živiva skupaj ampak on ni tukaj prijavljen pa nisva imela tega sranja

Se podpišem.Prvič slišim kaj takega,kje se te to dogaja?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

03.06.2006, 20:56

clock-img

bajsek

pencil-img

198

Čao!
Hvala za odgovore. To se dogaja na socialni v Litiji (pa nisem edina, ki se čez njih pritožuje). Če se ne pozanimaš čist za vsako strvar, k ti jo tam naložijo, te sigurno okol prnesejo!
A če grem jaz tja povedat, da živiva skupaj, bodo to prekinli?
lp

clock-img

03.06.2006, 22:28

clock-img

Anonimen

Ne, ne bodo oni. Ti boš. Proti tvoji volji pa ne morejo nič, pa če se na trepalnice postavijo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem