writing-img

PREMALO KG& bolj kalorična hrana

clock-img

03.10.2007, 21:42

clock-img

silvestra

pencil-img

364

Hoj!

Že sam naslov pove veliko. Včeraj sem bila na pregledu pri pediatrinji in je rekla, da ima premalo kg.  30.9. je dopolnil 1 leto in ima 9600 kg, je pa prekmalu rojen (v 34t).  Res je da ni nevem kakšen jedec, je največ 3-4 na dan. Zajterk, vmesna malca, kosilo, pa zvečer.
Nevem kaj naj naredim. Pravi da mu naj dajam bolj kalorično hrano. 

Ima katera kakšen predlog, oziroma če ima mogoče kakšna kakeršen koli jedilnik mogoče iz strani pediatrov ,da so jim rekli kaj jesti.
Pomoč!!!!

lp,silvestra

clock-img

03.10.2007, 21:45

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Nisem sicer podkrepljena z nasveti pediatrov, ker nam telesna teža ne dela problema.
Ampak pomojem bi mogla gledat nekje v smislu testenin, dodajanja kisle smetance, polnomastnih izdelkov iz mleka. Čokolino je redilno, precej.

clock-img

03.10.2007, 22:00

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

No, naš je imel pri skoraj 13-ih mesecih 7630g in sem dobila tel. št. od dietika, kamor moram še poklicat (sem nekajkrat že poizkusla-neuspešno). Če te zanima, ti lahko jo lahko posredujem na Z.S.

clock-img

04.10.2007, 08:20

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela pri enem letu isto kg, pa niso mami nic tezili (ok, sem bila pa majhna - 70cm).

Sicer pa dodajaj maslo, sladko/kislo smetano ... Vec sladkorja in mascobe.

LP

clock-img

04.10.2007, 15:49

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Moja hčera je imela pri enem letu 7020 g -rodila se je z 2400 g. Šle sva od Poncija do Pilata na koncu niso ugotovili nič-.Sedaj je stara 3 leta in ima malo več kot 10 kg.
Probaj s polical praškom ga dobiš v lekarni. Zmešaš ga zvečer v napitek in je kalorični dodatek brez okusa, ampak naša mala je potem manj pojedla, načakinji pa je pomagalo.  Ne sekiraj se, je pač bolj droben.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem