writing-img

PREVEČ PLODOVNICE!!

clock-img

13.10.2005, 14:41

clock-img

*HONEY*

pencil-img

325

LEPO POZDRAVLJENE!

Danes sem imela UZ,morfologijo (sem v 21t) in imam preveč plodovnice.Drugo je sicer vse ok z našouser posted image user posted image  ... Čez 4 tedne sem naročena spet na UZ, na kontrolo...
Dr. je sicer rekel da je to lahko samo trenutno stanje in da bo verjetno vse ok...pa vseeno me skrbi!

Koliko resno je to?? Vem samo da če imaš proti koncu nosečnosti preveč plodovnice,da moraš rodit...kaj pa to pomeni pri meni...tudi prehiter porod čez bo stanje čez 4 tedne isto???
JOooj ne da mi miru...
Je posebej kaj krivo za tako stanje...bi morala zdaj kaj posebej pazituser posted image

LP

clock-img

13.10.2005, 14:54

clock-img

fipi

pencil-img

418

Ojla!

Jaz sem imela tudi preveč plodovnice. Sicer zaenkrat si ti ni potrebno nič posebej bati, lahko pa kasneje povzroči prezgodnji porod. Jaz sem rodila 14 dni prej. Mi je G. predpisal tablete indometacin in po 1 mesecu se je stanje izboljšalo.

Oprosti moji zmešnjavi in na napakah, naš pikec joče......... in ti želim čimprej poslati to sporočilo.

Želim ti prijetno nosečnost saj bo vse uredu.
Čao

clock-img

13.10.2005, 15:24

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Koliko pa je to preveč. Meni je moja g. tudi ob izmeri tak čudno rekla, da ne vem ali je je bilo preveč ali premalo? Koliko so ti izmerili?

clock-img

13.10.2005, 16:21

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jaz sem tudi imela preveč plodovnice.....na srečo še nekje v normalah, toda preveč. Pa se je vse uredilo...rodila sem povsem zdravo deklico. Zato brez skrbi!

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem