cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PREZGODNJI POROD

clock-img

27.10.2004, 18:36

clock-img

leah

pencil-img

660

Zadnje čase me full preganjajo črne misli na to temo.
PDPimam 10.01.2005,torej še dobra dva meseca.Do zdaj in še vedno se počutm vredu,glede na vse težave, ki jih prebiram tu na forumu.No spremembe so-občasno otrdevanje trebuha,tiščanje v spodnjem delu trebuhav in vedno težje se prepogibam:)-kar je pač normalno.
Zanimajo me vaše izkušnje, če je katera rodila prezgodaj,kako se je začelo, ali ginekolog to lahko predvideva,koliko časa ste bile v porodnišnici.itd.

Ma ja sej verjetno pretiravam, ma vseeno imam pa toliko časa, da razmišljam o veliko stvareh.

clock-img

27.10.2004, 19:49

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz sem rodila točno 4 tedne pred rokom. Na pregledu v 32. tednu(tu nekje), je ginekologinja ugotovila, da je :duda: že nizko. En teden pred porodnom se mi je povišal pritisk. Nikoli nisem imela nobenih lažnih popadkov ali kaj podobnega. 36. teden nosečnosti mi je kar naenkrat odtekla voda in smo šli.

Mala je bila velika 47 cm in težka 2800g, tako da ni bilo nič kaj hudega.

Lp,
Mojca:rozica:

clock-img

27.10.2004, 19:57

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz sem rodila v 32 tednu, notri sem bila še 3 tedne, imela pa sem občutek kot da me non stop kakat tišči-me je pošteno zvijalo voda pa mi ni odtekla

Velik je bil 45cm težak pa 1980g

clock-img

27.10.2004, 20:58

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz sem rodila 1 teden pred PDP, ker sem cca. 14 dni imela popadke (ki jih nisem čutila, zaznal jih je le CTG).. Ampak ni bilo nič narobe- punčka velika 51 cm, 3420g:)

clock-img

28.10.2004, 11:59

clock-img

Iren@

pencil-img

257

Do poroda imam še mesec dni, želim si , da bi šla kar takoj ali pa vsaj malce prej, rodit. Čeprav je najbolj idealno, da se "vztraja" do konca, ne.

Moja prijateljica je rodila v 35. tednu, deklič je tehtal 2200 g, po enem mesecu ima že 3 kilce. Razen navajanja na dojenje in stekleničko, nimata nobenih problemov.

Saj bo vse v redu, boš videla!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem