writing-img

PROBLEM Z AVTOSEDEŽEM

clock-img

07.01.2007, 16:10

clock-img

alja01

pencil-img

226

Jaz pa rabim en nasvet, zato bom vesela vsakega vešega  svetovanja. Namreč ker sva ponosna starša 6 tednov stare deklice in bi rada jo kam tudi odpeljala z avtom, se je pojavil en problm, ne vem kaj je prav, koliko naj našo pikico oblečeva za v avtosedežuser posted image . Sva jo neki dan poskušala posedet vanj (oblečena je bila v osnovna oblačila + zimski pajacek) pa jo nikakor nisva mogla pripeti vanj,. Se še učiva in bi nama prav prišel kakšen nasvet. Ali jo je potrebno obleči toliko, če jo oblečeva le v osnovna oblačila, potem zapenjanje ne povzroča težav. Kupila pa sva Romerjev avtosedež, odštela kar nekaj tisočakov, sedaj ga pa ne znama (ne morema uporabljat)user posted image .

clock-img

07.01.2007, 16:16

clock-img

atteya

pencil-img

130

Tud midva imava Römerja in se tud v pajacku da zapet pasove, pa je mali star tri mesece in pol. Zelo verjetno je, da pasov ne odtegneta do konca. Na spodnjem delu sedalnega dela je ena zareza v tkanini, če tam potipaš s prstom malce proti hrbtnem delu, boš tam v luknji zatipala kovinski gumb. Pritisneš nanj in tiščiš, dokler pasov ne potegneš naprej, proti sebi in to je to. Da pa potem ne ostanejo odtegnjeni in je otrok varen v sedežu, jih zategneš s trakom, ki visi na koncu pod sedežkom, tisto potegneš in to je to. Ko tiščiš gumb, pazi, da ne pritiskaš tudi na viseč pas, ker potem pasov ne moreš odtegniti do konca.

clock-img

07.01.2007, 16:19

clock-img

Anonimen

Obleci jo normalno kot za v stanovanje. Avto segrej in jo potem daj vanj. Sicer to ni ekološko....je pa v tem primeru praktično. Itak je pa tako toplo, da bo avto hitro topel.

clock-img

07.01.2007, 16:23

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

hehe, smo imeli isti problem, ampak to zato, ker naju (beri:mene) je bilo strah dojnčka malce bolj trdo prijeti d bi ga dala lepo sedet, zdaj pa ni več problema, trakci se pa tudi dajo vn potegnt in prilagodiš trenutni potrebi!!

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

07.01.2007, 21:14

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Jaz sem jo enkrat dala v avtosedež z bundico in se mi je po parih metrih tako segrela, da sem avto ustavla in jo slekla. Tako da tudi mi prej malo segrejemo avto, oblečem ji malo debelejši pulover in dam v avtosedež brez bunde. Saj tudi nam paše da smo komot.

clock-img

07.01.2007, 21:30

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz tudi malega ne dajem v zimskem pajacu v avtosedež, bi mi takoj zakuhal.

Ponavadi mu dam gor jaknico-je v bistvu taka prehodna, kombinacija žameta in flisa in kapo, ki jo snamemo, ko se avto malo ogreje.

Avto pa predhodno segrejemo samo takrat, če je res mraz (no, to se je v tej topli zimi mogoče zgodilo 2x).

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

07.01.2007, 23:45

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

jz sm ga ponavadi doma zavila v dekco, da sm ga dala pol v avtosedež normalno oblečenega. zdej za v vrtec mu pa oblečem doma kombinezon, pa avta ne segrejeva tolk, da bi mu blo vroče, k je itak sam za dobrih pet minut

moj sonček je že "velik fant"

clock-img

08.01.2007, 08:35

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pomojem imaš ti problem samo s pasovi - jih lahko tudi odtegneš in se bo dalo lepo pripet...pa pravilno ga posedi v lupinico in bo šlo
...

clock-img

08.01.2007, 09:30

clock-img

Leone

pencil-img

70

Jaz svojega oblečem v majčko in pulover, in ga ogrnem z dekico, ki pa jo v avtu, ko je segret snamem. Ravno tako prakticiram v kakšnem nakupovalnem centru, kjer hajcajo do onemoglosti. Se da pa tudi v pajacu zapet, kot je že opisala Atteja.

clock-img

08.01.2007, 12:18

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Midva tud prakticirava tako kot je opisala Leone. Oblečem mu kak puloverček, prek ga pa z dekico pokrijem in ko se segreje, mu dekico odstranim. Ponavadi se začne jokat, če ga vzamem iz sedeža in ga slačim pa pol med vožnjo spet nazaj tlačim.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem