cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PROSIM! Nike- koliko cm je št. 22?

clock-img

14.06.2007, 19:53

clock-img

Anonimen

Prek internetne trgovine smo kupili tele sandale št. 23,5 (dolžina stopala je 15,7 cm):

user posted image

Žal so nam preveliki! Prosim, če je kdo doma in ima ta model če izmeri koliko je veliko pri številki 22 roza oz. modro stopalo!

Hvala za pomoč!

clock-img

15.06.2007, 07:35

clock-img

Anonimen

A res nima nihče teh sandalov???????????

clock-img

15.06.2007, 13:12

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Bojana26, če ti kaj pomaga, ti jih lahko popoldne v Tomas Sportu zmerim. Če jih seveda imajo. Javi do 14.15, potem pobegnem iz neta user posted image

clock-img

15.06.2007, 13:14

clock-img

Anonimen

O super!!!!!!!!!! Maš kavo v dobremuser posted image

Hvala ti!

clock-img

15.06.2007, 13:25

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

O.K. user posted image  Grem popoldne mimo in stopin v Tomasa. Če se ti mudi, mi sporoči tvoj mobi na ZS, drugače pa ti javim tukaj v ponedeljek. Upam, da imajo tvoj model. user posted image

clock-img

15.06.2007, 15:37

clock-img

mily

pencil-img

876

MI imamo take opankice, ampak žal ni prava številka. Imamo 26. Rada bi samo nekaj druga povedala. Z njimi imamo zelo slabe izkušnje. Sem jih kupla že lani, pa so jo ful ožulile tam pri gumici zadaj. NA obeh straneh pri šivih, ko je gumica notri všita. Pa sem najprej mislala, da zardi tega, ker so ji bile malo velike (je mela nogico glih med 25 in 26). No letos so ji še glih za glih prav in sem ji jih spet obula, pa so jo ponovno na istih mestih ožulile skoraj do krvi. Ne vem no, a imamo samo mi tako izkušnjo in nam pač ta model ne ugaja. Ampak tista gumica je res tko čudn narjena.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem