writing-img

PROSIM ZA MNENJE ZA FKK SOLARIS POREČ

clock-img

26.07.2006, 11:49

clock-img

vesna12

pencil-img

33

prosim za kakršno koli informacijo o bungalovih in plaži v fkk solaris pri poreču. hvala,   vesna

clock-img

26.07.2006, 12:30

clock-img

thunder

pencil-img

302

Tja hodimo že nekaj let. Za bungalove ne vem - mi hodimo v camp in je superuser posted image user posted image  - zelooo čisto - plaža pa je bolj tako tako -en del je prav lepo urejen (ravno tam pri app). Gremo ravno v ponedeljek. Komaj čakam. Letos je opcija tudi Koversada kjer je pa plaža super - sploh za otroke.

< Sporočilo je popravil thunder -- 26.7.2006 12:32:06 >

clock-img

26.07.2006, 13:12

clock-img

vesna12

pencil-img

33

Hvala,

mi gremo v solaris 5.8.,
v koversadi smo mi bili lani in je super urejen kamp in bungalovi, plaža za otroke je vredu-mivka, samo je zagrajeno z mostičkom in je v tem otroškem "bazenčku" bolj umazana voda. Vse ostalo je super. S seboj smo imeli tudi kolesa in pot ob morju za sprehode in kolesarske izlete je fajn. zadovoljni boste.
lepo se imejte,vesna

clock-img

26.07.2006, 22:58

clock-img

Ezi

pencil-img

716

user posted image user posted image  smo pred 2 tednoma prišli iz Solarisa in v petek gremo spet. Ampak mi kampiramo. Smo leta in leta  (jaz še s starši) hodili tja in tam nam je zelo všeč! Vse tipi topi, le na rampi vsako leto bolj tečniuser posted image  Ampak, ni panike. Plaža čista, urejena, za bungalove pa žal ne vem ... le enkrat sem bila pred leti v enem, pa je bil kul. Nič posebnega, za povedat. Le mogoče kakšno večje igrišče za otroke manjka. Mi smo našega junaka potolažili z igriščem v Lanterni, do tja pa je prijeten sprehod ob obali. Se pa otroci zelo radi v bazenu namakajo.

Uživajte tudi vi!

clock-img

27.07.2006, 10:11

clock-img

vesna12

pencil-img

33

Hvale ezi,
me veseli, da je prijetno,saj nikoli ne veš pri hrvatih na kaj naletiš. Ste me kar malo potolažili.
vesna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem