cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PRVIC in mi je tako hudo,...

clock-img

05.06.2005, 10:14

clock-img

lan

pencil-img

1173

No pa sta moja fanta sla:( na Gorenjsko k babici in dedku.Jaz sem ostala sama doma:(,ker moram studirati8).
To je zame prvic,da bom brez tamaucka:duda:, od kar je prisel na svet,2 dni.Verjetno boste mislile,da sem malo cudna,ampak meni je res hudo:(.Joj kako lahko moj :love: zdrzi 2 meseca ne da bi videl Lana.Vsaka cast mu,meni bi se utrgalo:zmeden:.Sicer mu pa na zalost nic drugega ne preostane.
V glavnem jaz grem zdaj studirat8),da cim vec naredim pa se vam kaj oglasim med pavzicami.
Ve pa cimbolje izkoristite ta dezeven dan za muckanje s svojimi :love: in :duda:.
papapa

clock-img

05.06.2005, 10:22

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

:(( pa saj bo hitro minilo
srečno učenje :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

05.06.2005, 10:41

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Oh lan, sem se čisto poistovetla s tabo. Res ti mora biti hudo. Men bi bilo sedaj še posebno, ker ima Tia obdobja, ko bi bila samo pri nama. Čim jo prime kdo drug:((

Pridno se uči, tako se boš najbolj oddolžila sebi in lanu!

papa:rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

05.06.2005, 10:58

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Tudi jaz te čisto razumem, ampak poskušj se posvetiti učenju, saj bo hitro minilo!

clock-img

05.06.2005, 11:35

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Fajn se uči, pa-saj bo brž minilo, boš videla. Srečno:sloncek:!

clock-img

05.06.2005, 11:42

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Lan sem videla slikce, res je super hišica! Pri nas v bloku kaj takega ni možno:(

Smo pa včeraj kupili en mini motor na akumulator:bravo: Je ful luštkan ker je manjši kot tisti ostali, luštkan!

clock-img

05.06.2005, 13:10

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Katja, Lanova mamica, kar smelo naprej v dan! Prepričan pa sem, da te ati in sine kaj malo pogrešata.

Dober uk brez muk! :kava::zajcek:

clock-img

05.06.2005, 13:19

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

te razumem, meni je bilo grozno, ko sem morala po drugem porodu ostati en reden noter in sem bila prvič ločena od moje prve pupe, jokala da groza; ampak saj bo hitro minilo,se čim bolj posveti študiju
držim pesti:rozica:

clock-img

05.06.2005, 15:25

clock-img

lan

pencil-img

1173

No,evo imam krajso pavzo.Moram rect,da mi gre ucenje dobro.Sem obdelala ze 2 lekciji.
Joe,definitivno jima ni hudo brez mene.Katja:zmeden:?
Dan mi je pa pisan za ucenje,oblacno.Eno :kava: popijem,potem pa naprej studirati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem